brçet sen yazlarıdamı orda kalıyorsun bursaya gelmiyonmu yazınale:
yayırdır kaza felan yoktur umarım kardeş arızamı var motorda aramıza hoşgeldin
bizim burda hep bulunur açık ye sizde nasıl olmaz
çadır tulum fiyatlarını bilen varmı aranızda yarın bursaya çıkıp bakıcam da lazım olacak festivallerde felan
akşam bakıyorumda muhabet baya saglamış
shumenli_iso bana benide eklermisin demedikten sonra kimseyi yazamam
bu arada yaşar nerelere kayboldu yaa gözükmüyoo onuda listeye almıştık :silent:
arkadaşlar bildiğim kadar haziranda bilecik tarafında bir festival var onun için düşüncelerinizi alabilirmiyim![]()
lan olum ismail sakin ol lan acele etme kac aylıksın sen2 hafta var daha haftaya listeyi cıkartırız tam anlmıyla.sen naptın hasar tespit yaptınmı aramısn beni duymadım telefonu.nedir son durum motor için:silent:
arkdaslar ben daha once bursaya hiç gitmedim walla gezmeden bırakmamheryeri gorucem bursanın neyi meshurdur???
![]()
mustafa abi bursada yenecek tek şey iskeder onuda eski otagarın orda biyer var orda yiyeceksin ama biraz kazık en son yediyimizde 1 porsyon 15ytl ama acayip lezetli
abi shumenli_iso motorunda baya masraf varmış
bratçet haziranı bilmem de ben tutkunla 31,05ve01,06,2008 de sapanca festivalde olucaz gelen olursa sizden sevinirim.
tutkun yani memet abi eski göçmen ve sapancalı yani festival baya iyi geçecek sizleride bekliyoz.
Biri Yaşar'mı dedi ahanda burdayım ben gece geç giriyorum kimsecikler yokken o yüzden yazmıyorum ama takipteyim :cat:yeni eleman almıştık vardiya için ama daha işe başlamadan işten çıkardılar bıktım ulen 12 saat vardiya tutmaktan merakla nisan vardiya listesini bekliyorum yeterki 13 nisan gündüzcülüğüme denk gelmesin gececide olsam geleceğim sözümüz söz ama malum emir kuluyuz:salut:
biri festival mi dedi :queen: festival olcak ben olmicam :queen: 31inde gelip ayın 1'i akşamı dönerim ben.mağlum pzt günü iş var :salut:r: ama gelirim herhalde :wiinkk:
playboy_77 sana dediyim 600f arkadaş satacak ama 2 veya 3ay sonra
kaç para istiyecek peki:silent: