[Bulgaristan - MT]

Temmuz başı gibi motosiklet ile Bulgaristana gitmeyi düşünüyorum Bursa çıkışlı(Bursa-Çanakkale-İpsala-Gümilcine-Ardino). Tüm evraklarım tamam. Sadece gitmeden önce motosikletime yeşil sigorta yapıcam uluslararası sigorta yani. Yaklaşım olarak gidiş(600)-Geliş(600) toplamda 1200-1300 kliometre civarı yol almayı düşünüyorum artçım ile birlikte. Kendim 72 artçım 65 kilogram. Maxem'in 45 litrelik topcase mevcut.
Tavsiyeleriniz neler olur daha önceden tecrübe edinen bilgi sahibi olan diğer arkadaşlar ? Nelere dikkat edip neleri özellikle yanıma almalıyım yolculukta ? Tavsiyelerinizi bekliyorum :):):thumleft: . Hayırlı ramazanlar :rendeer::thumleft::king:
Not: Motosikletim Joymax 250İ Scooter.

Polis ve rüşvetler dışında bi sorun olmaz diye tahmin ediyorum :) Güzel plan bende gitmeyi düşünüyorum Yunanistana doğru

Selam arkadaşlar.
Uzun zamandir girmemistim hepten kimse yazmaz olmuş burda.
Heleki bitane şeytan var dyavol 77 diye hep burda ama bizim sayfaya yazmiyo cok uyuz biri.😁🤪

Herkese merhabalar. Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama biraz bakmama rağmen bulamadım konu içerisinde. Türkiye de motosiklet aksesuar fiyatları malum uçtu gitti. Döviz kurlarının bu kadar yüksek olmasına rağmen Bulgaristan da ve Yunanistan da bizim aradğımız çoğu ürün Türkiye de ki fiyatının yarısına satılıyor. Yunanistan da selanikte bir iki mağaza buldum ama Bulgaristan dan özellikle bize biraz daha yakın Kırcaali de veya etrafında motosiklet aksesuar mağazası var mıdır ? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar