[Bulgaristan - MT]

merhaba arkadaşlar buraya bulgaristan göçmenleri ve bulgaristandan MTcileri bekliyorum hadi bakalım benden başka göçmen varmı sitede.
herkeze kazasıs belasız sürüşler diliyorum.:cat:

Doburden gospodin ucanteneke5.:wiinkk:
Neraz miram Bulgarski.:wiinkk:
merhaba İHTİTAR dostum bulgarca anlaman gerekmiyo zaten sen eski göçmenlerdensin belli demekki tek deilim burda.
maksat göçmenleri toplamak bu yaz bulgaristana gezi düzenlemek amacımda o yüzden vize derdi olmayan ve MT üyesi olanlarla bi yurt dışı gezisi iyi olur diye düşünüyorum.:cat:

vay be görünen o ki bu yaz yine yalnız gidecem bulgaristana ama nabalım gidersem bol bol resim çekerim motorcu toplantılarından sonra burda paylaşırım herkezle.
Yine yalnız kaldım yolarda görüldü...:salut:

Zdraveyte! ucanteneke5 :)
Bende Bulgaristan Göçmeniyim "България Дулово" Dan

vay be görünen o ki bu yaz yine yalnız gidecem bulgaristana ama nabalım gidersem bol bol resim çekerim motorcu toplantılarından sonra burda paylaşırım herkezle.
Yine yalnız kaldım yolarda görüldü...:salut:

2008 yazin gitmeyi düşünüyorum
icon12.gif

Son düzenleme:
Zdraveyte! ucanteneke5 :)
Bende Bulgaristan Göçmeniyim "България Дулово" Dan

2008 yazin gitmeyi düşünüyorum
icon12.gif
vay nihayet?demekki yalnız deilmişim.birde bana yakınmışsın yani KAZANLIK
motosiklet festivalindeki resimleri gördün dimi daha kalabalık olsaydık burdan daha super olurdu.

bulgara motorla gidersen haberim olsun bakarsın iki makina gideriz.
hafta sonu yalovaya gidersen beraber takılalım ben büyük ihtimal gidecem.

bende varım bea bende tolbuhinden 89 gocmeni.bulgaristana giderken motor için vize alınmıyormu? gezi işini aceleye getirmeyelim 2008 organize bi şekilde gideriz varnada tatil yaparız.

vaybe demekki dürtükleyince oluyomuş(spite be gratski).
benim bulgaristan gezisi topiğimi okudunuğunuzu umuyorum erki isterseniz 2008 sekizde organize bi şekilde birkaç moto festivaline gideriz siz sadece okey deyin ben ordaki arkadaşlarla bağlantı yaparım.:cat:
valla şimdi sevindim yalnız deilmişim burda göçmen olarak :cherry:
bende şaşıyodum göçmenlerin yüzde 90nı motorcuğuken nasıl oluyoda birtek benim burda diye.

Bulgaristan Reisi

Merhaba Mustafa, bakıyorum da muhacir arkadaşlarla toplanıyorsunuz. Çok güzel olur gerçekten de. Nasıl olsa vize sorununuz da yok. Kim tutar sizi. İnşallah seneye Bulgaristana yalnız gitmek zorunda kalmazsın. Şöyle beş-on motorcu olursunuz da Türkiyeyi güzel bir şekilde temsil edersiniz.
Selamlar.

Merhaba Mustafa, bakıyorum da muhacir arkadaşlarla toplanıyorsunuz. Çok güzel olur gerçekten de. Nasıl olsa vize sorununuz da yok. Kim tutar sizi. İnşallah seneye Bulgaristana yalnız gitmek zorunda kalmazsın. Şöyle beş-on motorcu olursunuz da Türkiyeyi güzel bir şekilde temsil edersiniz.
Selamlar.

valla Memet dostum inşalla öyle olur bende çok istiyorum ama bakalım belki organize oluruz da güzel bi şekilde motosiklet.net grubu olarak gideriz oralara.:cat:
ve en önemlisi inşalla istediğim tenereyi alırım yoksam yine senin twistara yol gözükür:cherry:

Son düzenleme:
şimdi biz bulgaristana gittimizde motorlar için herhangi bi harc vize falan odicezmi yoksa kırmızı pasaportıumuzu gosterip gecicezmi nasıl olcak??

şimdi biz bulgaristana gittimizde motorlar için herhangi bi harc vize falan odicezmi yoksa kırmızı pasaportıumuzu gosterip gecicezmi nasıl olcak??

sadece triptik yapıyon ve devam ama türkten çıkmak için TC pasaportu şart yoksam çıkamassın.
triptikten başka bişey istemiyo bulgar sigorta vinetka bişey yok sadece triptik 30ytl.harç 15ytl. ve davai gaz nyama straşno.razbrali brat...

::haapppy:bede varım::haapppy:seneye benimde aklımda var busene gidemedim arkadaşlar giti biz kaldık

davai davai! Dogru mu soyledim acaba? :)

HAyirli olsun yeni MT :]
doğru söyledin ve sağol topiği açalı baya zaman oldu ama anca götmüş millet.

::haapppy:bede varım::haapppy:seneye benimde aklımda var busene gidemedim arkadaşlar giti biz kaldık

seneye varsanız iyi bi plan yapıp takılırız varna veya burgazdaki festivale gideriz harika olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar