Arama sonuçlarınız

1. R

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Merhaba, 13 yaşındayım ve kendi çapımda bir go-kart projesi geliştiriyorum. Şasesini tamamen kendim yaptım. Kaynak işlerini, mikrodalga fırın trafolarından (MOT) yaptığım kendi kaynak makinemle hallettim. Yani projede olabildiğince minimum bütçeyle maksimum verim almaya çalışıyorum. Şu anda tek...
  2. R

Conta İnceltme HK.

Bugün forumda şöyle bir yazıya rastladım: Alt silindir contası inceltildiğinde, sıkıştırma oranı arttığı için dolaylı yoldan motor gücünde de artış oluyormuş. Aklıma takılan şu oldu: Orijinal contanın kalınlığını 0.5 mm varsayarsak ve bunu 0.2 mm'ye düşürürsek, bu kadar küçük bir fark motor...
  3. R

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

Ben surekli1.5L ayrı ayrı almak istemiyorum. Direkt arabalar için satılan 4L yağdan alsam sıkıntı çıkarır mı?
  4. R

Trafikte Çocuklar Yarışta Gibi – Polis Ne Yapıyor?

Bugün sabah 15-16 yaşlarında bir çocuk, plakasız ve abartı egzozlu 250 SR sürüyordu. Büyük ihtimalle ehliyeti de yok. Yanlarında bir grup kız vardı, bir cup’a üç kız binmişlerdi. Hiçbirinde kask yoktu. 250 SR'yi süren çocuk da artçısıyla birlikte resmen şov yapıyordu, belli ki etkilemeye...
  5. R

Motorsiklete Fan Takan Adam

Siz bunu mantıklı buluyor musunuz?
  6. R

[ 2025 ] Motorsiklet Kaplama/Boya Ruhsata İşletme

[ Bilgi/Tecrübe Paylaşım Konusu ] Forumda bununla ilgili konular var. Ancak güncel değiller. Güncel bilgisi olan varsa paylaşabilir.
  7. R

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

[ Karşılaştırma Konusu, Tercihinizi Yazabilirsiniz ] Alsaydınız Hangisini Alırdınız?
  8. R

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

[ Bilgi/Tecrübe/Görüş Paylaşım Konusu ] CF Moto Hakkında Düşünceleriniz Neler?
  9. R

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

İlk Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Girmekten/Yatmaktan Korktunuz mu? ve Korkunuzu Nasıl Yendiniz?
  10. R

Racing Vs Naked

Sizin Tercihiniz Hangisi? ve neden?
  11. R

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Yeni Gelen Zamlardan Sonra 139.000 bandında alabiliyoruz eski fiyatıyla (109.000) f/p motorsiklet olarak sayabiliyorduk. Şimdi de f/p olarak görüyor musunuz?
  12. R

Her Motor İle Teker Yapılır Mı?

Her Motor İle Teker Yapılır Mı?
  13. R

Video Hakkında Görüşleriniz Neler?

Video'yu Görmek İçin Tıkla Video Hakkında Düşünceniz Ne? Polis Anahtar Alabilir mi? Kontrol Noktasında Motor İstop edilmeli mi?
  14. R

Motora Yazılım Atmak

Motorsiklet Yazılım Atılmalı mı? Görüşleriniz Neler?
  15. R

Gece Sürüşü mü Gündüz Sürüşü Mü?

Başlık da da Belirttiğim Gibi Gece mi Gündüz mü Motorsiklet Kullanmayı Seviyorsunuz?
  16. R

125cc racing alanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başlıkta da sorduğum gibi 125cc racing alanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? bence racing olup gitmemesi saçma geliyor bana ama herkesin kendi kararı
  17. R

Küçük Şehir Avantajları

Sizce Küçük Şehirin Motorsiklet Sürerken Artıları Neler? Bence Yunus Polis Olmaması Bir avantaj başka neler var?
  18. R

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

200cc motorum var. şehirler arası bir yere gitmek istiyorum yaklaşık 130km civarı ama ehliyetim yok reşit de değilim henüz..ne gibi sorunlar çıkabilir?

Yeni mesajlar