- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlık da da Belirttiğim Gibi Gece mi Gündüz mü Motorsiklet Kullanmayı Seviyorsunuz?
Aynı böyle.Zorunda kalmadığım sürece gece sürüş yapmıyorum. Yapacaksam da şehir içinde sürüyorum. Hem gece hem şehir dışı olacaksa arabayla gitmeyi tercih ederim.
Amma abarttın Nikkfurie, sanki biz yazın ortasında 45C'de hiç motosikletle uzun yol yapmamışız gibi yorum yazmışsın.Yıllardır motor üstünde olan yüzbinlerce kilometre devirmiş eski kaşarlar genelde gece süreraynı cevabı yazacak kişileri tahmin etmiştim
![]()
Cyan inan şehir girişlerindeki çevirme noktalarında alıkonulmamak için bile gece sürülürAmma abarttın Nikkfurie, sanki biz yazın ortasında 45C'de hiç motosikletle uzun yol yapmamışız gibi yorum yazmışsın.
Sıcak herkesi o kadar rahatsız etmiyor, ter bezleri düzgün çalıştığı sürece bol su içip havalandırması iyi olan bir mont da kullanınca gece biniş riskine girmeye gerek kalmıyor o kişiler için.
Ben araba ile bile uzun yol yapmıyorum gece; ileriyi görmem lazım. Gece insanın zihni ve refleksleri de pek optimum durumda olmuyor açıkçası; melatonin döngüsü normal çalışan insanlar için gece vakti biniş sıkıntılı konu.
Trakya gezilerinde %30 ihtimal bir çevirme oluyor evet. Güneye giderken artık otoban kullanıyorum, otoban yokken de çok indim ama hiç çevirmeye girmedim. Güncel durum değişik demek ki? Kaç yıl oldu eski yolu kullanmadım. (Gerçi bizde GS yok tabi, çirkin katır V Strom'u kim durdursun?Cyan inan şehir girişlerindeki çevirme noktalarında alıkonulmamak için bile gece sürülürsağolsun trafikçiler günlük motosiklet kotasını doldurmak için büyük motor gördüklerinde gel gel diyorlar , sonra nerden geliyorsun nereye gidiyorsun , kaç para bu , bunu alacağına araba alaydın şeklinde yarım saat lak lak
küçük motorları çevirmiyoruz diyor adamlar , ehliyet yok , ruhsat yok , muayene yok , motoru bağlasak dert göndersek dertmiş , gece pek çevirme olmuyor sadece radara yakalananlar için yola çıkıyorlar..