Video Hakkında Görüşleriniz Neler?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
baya bi araştırmıştım anahtar alma konusunu eğer polisi kaçmandan şüphelendirecek hareketler yapıyorsan evet alma hakkı var ama bu polisin keyfine göre değil plakanın olmaması gibi gözle görülen kusurların olması gerekli konuyla ilgili her şey burada yazıyor:

Motosikleti
Ns200 15"
Nasıl yanış gayet güze karşıladı, kenara aldı. Uygulamaya gireceksiniz diye bilgi verdi. Sonra eleman zavadanak motoru çalıştırdı. Onumu kollayacak önündeki işi mi yapacak?
İlk baştaki memura lafım yok fakat kadın memurun çıkışması yanlış bence, daha yumuşak bir dille gerginlik olmadan dile getirebilirler. Motosiklet kullanıcısının yaptığıda doğru değil onuda kabül ediyorum fakat bir memurun vatandaşa üst perdeden konuşması doğru değil.

Eksiğin varsa tedbir amaçlı alabilir . Onun dışın da alamaz.
Vatandaş savcılığa şikayet eder savcı gerekli soruşturmayı yürütür polisten taraf olmazlar genelde.
İlk baştaki memura lafım yok fakat kadın memurun çıkışması yanlış bence, daha yumuşak bir dille gerginlik olmadan dile getirebilirler. Motosiklet kullanıcısının yaptığıda doğru değil onuda kabül ediyorum fakat bir memurun vatandaşa üst perdeden konuşması doğru değil.
Kadın memurla ilgili söylenecek çok şey var.
Muhtemelen evde kalmış tek özelliği mesleği olan bir ablamız.
Hoş görün :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Öncelikle araçtan inince motorun durdurulması gerektiğini düşünüyorum.
İlk olarak uyaran memur dışında düzgün bir davranışta bulunan memur olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebebi motorcu kardeşlerim de olabilir. Beş parmağın beşi bir değil maalesef.
Başıma gelmedi, anahtarımı almaya çalışan olursa sıkıntı çıkartırım sanıyorum. Kamerayı kapatan bekçiye en derin sevgilerimi iletiyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Burada o hareketi yapacak eleman olduğunu pek sanmıyorum. Bu tip hareketlere maruz kalanlarda hak eden tipler. Şuraya yazı yorum yazan kim böyle bir muameleye maruz kaldı?

Zaten ilk başta o ehliyeti alan sizin de bir ehliyetinizi alayım diyor.
Sonra çalıştırınca kapatın diyor.
Motorcu da ehliyetimi verdim zaten diye yükseliyor.
Kadın memura zaten bir şey demiyorum tutmayın küçük enişteyi.
Gereksiz bir muhabbet 2 dakika çalışmasa motor yada siz kontrol ederken çalışmasın da problem var mı dese kimse üzülmez sanırım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Her araç kontrol noktasında stop edilmeli. Bir nevi niyet göstergesi olarak. Eksiğim yok varsa bile kaçmayacağım demek gibi bir fiil. Arkadaş belli ki günah keçisi olmuş sürekli polisten kaçan motorcular yüzünden. Ama 2 dk sonra çalışsa ısınmasada olurdu.

Motosikleti
D400
Videoyu izleyemiyorum; fakat durduktan sonra dediğiniz gibi tekrar kontak çalıştırdıysa polislerden tepki görmesi normal.

bunu neden yapasın yani

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
40 yili askin süredir motosiklet üzerindeyim . Polis dur diyorsa dururum ve uyariya gerek kalmadan kontagi kapatirim. Eksigim oldugu zamanlarda oldu , ceza yazdiklari da oldu (hoca da olsam sütten cikmis ak kasik degilim :cool: ) . Hicbirinde kötü muameleye maruz kalmadim sadece son zamanlarda "sen" diye hitab eden polis olursa kaskimi cikartip ak düsmüs saclarimi gösteriyorum , hemen abi moduna dönüyorlar (amca diyen de oluyor asil ona cok bozuluyorum :mad::mad::mad:)

Jandarma cevirmelerinde askerler cok daha resmi yaklasiyorlar ama rütbeliler yasimi görünce muhabbete giriyorlar.

Yani sözün özü , iletisim iki taraflidir. Siz nasil davranirsaniz karsinizdakinin hareketleri de ona göre sekillenir.

kontrol noktasında evrak kontrolü yapılırken ısınsın diye motoru çalıştırmak nasıl bir akıl tutulmasıdır?

bariz bir haksızlığa uğradığınızdan emin değilseniz polisle tartışmayın. tamam abi/abla modunda yavru köpek taklidi yapın 5 dakika, bi tarafınız eksilmez.

Kadının giderilmesi gereken ihtiyaçları söz konusu sanki. Ya da sadece üniformayı giyince adam yerine koyuyorlar onu.
Onun dışında, kontrol noktasında motoru çalıştırırsan anahtarını alırlar çünkü direkt kaçma teşebbüsü olarak görünür.
Her zamanki gibi kameralı tiplerin içerik çıksın diye kendilerini acındırması, abartması bana göre.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Videoyu izleyemiyorum; fakat durduktan sonra dediğiniz gibi tekrar kontak çalıştırdıysa polislerden tepki görmesi normal.

bunu neden yapasın yani
motor ısınsın diyemiş çalıştırıp bırakıyor kaçmak için çalıştırmıyor ama yine de çalıştırmaması lazım

Motosikleti
D400
motor ısınsın diyemiş çalıştırıp bırakıyor kaçmak için çalıştırmıyor ama yine de çalıştırmaması lazım

kaçmak için yaptıgını bende sanmıyorum ama motor ısınsın diye çevirmede durduktan sonra motoru calıstırmak da ayrı zeka seviyesi :D

Hayır madem çalıştırdın, kapat dediklerinde neden inat eder gibi kapatmıyorsun ısınsın diyorsun. Kapat diye güzelce uyardı polis, sen inat eder kapatmamak için diretirsen karşıdan gül beklememelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar