- Konu Yazar
200cc motorum var. şehirler arası bir yere gitmek istiyorum yaklaşık 130km civarı ama ehliyetim yok reşit de değilim henüz..ne gibi sorunlar çıkabilir?
Yav arkadaş ben mi tahammülsüz oldum, yeni nesil mi iyi ebleh oldu, zaman değişti ben mi ayak uyduramıyorum, anlayamıyorum????
Yakınımın arabasını Maslak'ta bulunan Askar Bmw özel servisine yağ bakımı için yola çıkmıştık Askar'a yaklaşık 500 metre kala çevirmeye girdik ve arabanın vergi borcundan dolayı yakalanması varmışPolis ya da Jandarma trafik acımaz, affetmez. Adamların burunlarının koku duyguları çok gelişmiş, uzaktan yampiri yampiri gelen herkeste eksik gedik ne var anında kokusunu alıyorlar.
Cidden öyle kimsenin ne ehliyeti ne sigortası var ama bunu bir şeymiş gibi övünerek anlatıyorlar ben sigortasını geçirdiğimi unutmuştum fark edince 2 aydır sigortasız mı geziyorum lan ben diye kendimle dalga geçerek anlatıyorum. Konuya gelirsek Allah korusun bir kaza durumunda sigorta ne seni ne karşı tarafı karşılamaz ve çarpıcağın arabaya göre değişir 20-30KM olsa arkadaşlarının birine söyle önden gitsin yolda ona göre yapın derdim ama 2 saatlik yolda illa ki bir çevirme olur . Beni çevirmeye almıyorlar o şansına bağlı bir şey.Yav arkadaş ben mi tahammülsüz oldum, yeni nesil mi iyi ebleh oldu, zaman değişti ben mi ayak uyduramıyorum, anlayamıyorum????