Bunun tahammülsüzlükle alakası yokYav arkadaş ben mi tahammülsüz oldum, yeni nesil mi iyi ebleh oldu, zaman değişti ben mi ayak uyduramıyorum, anlayamıyorum????
14 km iş yerine sadece 1 kez gittim dönüşte ceza yedim ehliyet kursuna yazılmıştım 1 ay bekledim ehliyet tamam 1 aydır hiç polis denk gelmedi yani olmayınca ceza yersin200cc motorum var. şehirler arası bir yere gitmek istiyorum yaklaşık 130km civarı ama ehliyetim yok reşit de değilim henüz..ne gibi sorunlar çıkabilir?
Valla benim arkadaşım ehliyetsiz 700 km yol gitti, Çevirmelere durmamış kovalamamışlarda şahin yoksa kovalamıyorlarmış tecrübeli biraz. Bu millet napsın kardeşim motoruma 7 bin tl mtv 15k sigorta ödedim Bu fiyatlar ne yani. Şahin olmadığına eminsen gidebilirsin şahin varsa kovalar motor da yavaşsa nanayCezayı yerken ağlamak yok ama 'abiiii abi olur yazmayın abiiiii' diye.
Biri seni dinleyip kaçarken sakat kalsa ve ya ölse yada birine zarar verse ?Valla benim arkadaşım ehliyetsiz 700 km yol gitti, Çevirmelere durmamış kovalamamışlarda şahin yoksa kovalamıyorlarmış tecrübeli biraz. Bu millet napsın kardeşim motoruma 7 bin tl mtv 15k sigorta ödedim Bu fiyatlar ne yani. Şahin olmadığına eminsen gidebilirsin şahin varsa kovalar motor da yavaşsa nanay
Kendi kararı ben sadece olanı söyledim şahin yoksa kovalamıyorlar bende hiç polisten kaçmadım forumda aktif olanlar bilir motorumu bağladılar da evime 800 km uzaktaBiri seni dinleyip kaçarken sakat kalsa ve ya ölse yada birine zarar verse ?
Bir sürü insanın okuduğu yerde şu yazdığınız doğru mu?
Binmesin hocam hem kendine hem başkasına zarar vermesin.Valla benim arkadaşım ehliyetsiz 700 km yol gitti, Çevirmelere durmamış kovalamamışlarda şahin yoksa kovalamıyorlarmış tecrübeli biraz. Bu millet napsın kardeşim motoruma 7 bin tl mtv 15k sigorta ödedim Bu fiyatlar ne yani. Şahin olmadığına eminsen gidebilirsin şahin varsa kovalar motor da yavaşsa nanay
Sadece olanı mı söyledin? Karar kendi kararımı?Kendi kararı ben sadece olanı söyledim şahin yoksa kovalamıyorlar bende hiç polisten kaçmadım forumda aktif olanlar bilir motorumu bağladılar da evime 800 km uzakta
neye kızacağımı şaşırdım200cc motorum var. şehirler arası bir yere gitmek istiyorum yaklaşık 130km civarı ama ehliyetim yok reşit de değilim henüz..ne gibi sorunlar çıkabilir?
Motoru alacak para var, mtv ve sigorta ödeyecek para var ama 1 kez ödeyip alacağın ehliyete para yok yani?Valla benim arkadaşım ehliyetsiz 700 km yol gitti, Çevirmelere durmamış kovalamamışlarda şahin yoksa kovalamıyorlarmış tecrübeli biraz. Bu millet napsın kardeşim motoruma 7 bin tl mtv 15k sigorta ödedim Bu fiyatlar ne yani. Şahin olmadığına eminsen gidebilirsin şahin varsa kovalar motor da yavaşsa nanay
Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti piskotekniğe girmesi lazım tecrübe zaten milyonu aşmıştır ehliyetsiz sürücüler ehliyetli sürücüden daha prof. oluyor. Alkol dediğimde dağ yolu araba falan yok 10 saate 1 araba geçen yola polis koymuşlar gbt için polislerde alkol testine tabi tutmuş gibi düşün alkollu sürmesi yok.Motoru alacak para var, mtv ve sigorta ödeyecek para var ama 1 kez ödeyip alacağın ehliyete para yok yani?
Ve ciddi ciddi oturmuş burada bu kanunsuzluğu mu savunuyorsunuz?
Olayı basit bir suç olarak görebilirsiniz ama ehliyetsiz birisi gelip en sevdiğiniz insanın beynini asfalta jöle gibi yaydığı zaman farklı şeyler söylersiniz eminim. Tahmin ediyorum idamını bile istersiniz mümkün olsa!
Eee nolmuş yani ehliyetsiz sürmüşse.
Doğru diyorsun. Şahin yoksa ve risk almak istiyorsan gidebilirsin. AMA GİTME ehliyetli biriyle git Ama kendimi riske atmayı seviyorum dersen git şahin varsa her türlü ggSadece olanı mı söyledin? Karar kendi kararımı?
Şahin olmadığına eminsen gidebilirsin yazmışsın.
Sorumsuz sorumsuz yazma bu forumda bir çok kişi var biri seni ciddiye alabilir.
Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti piskotekniğe girmesi lazım tecrübe zaten milyonu aşmıştır ehliyetsiz sürücüler ehliyetli sürücüden daha prof. oluyor. Alkol dediğimde dağ yolu araba falan yok 10 saate 1 araba geçen yola polis koymuşlar gbt için polislerde alkol testine tabi tutmuş gibi düşün alkollu sürmesi yok.
Ben hiç alkol bile içmedim alkollu veya dikkat dağıtıcı uyarılı ilaçtır içecektir öyle birşey içtiysem o gün taşıt sürmem. Polisten dolayı değil ha benim yüzümden suçsuz birine birşey olmasındanEhliyetinizi alkolden kaptırmak kadar kötü bir şey yok. 5 Sene önce benim de 6 aylığına gitmişti. Allah'tan pandemi başladı da ehliyetsiz günlerim sokağa çıkma yasaklarına denk geldi. Ben bir de mal gibi şirket arabasıyla yakalanmıştım, direk iş akdi fesih sebebi ki şirketi de o dönem uyuttuk, kimse anlamadı bir şey.
Ehliyeti alkolden kaptıranlara önerim; bir daha zinhar alkollü araç kullanmayın ve...
Soyadı aynı ve tipi size benzeyen bir kardeşiniz varsa onun ehliyetini alın, kullanın. Siz çevirmeye girdiğinizde polise yedirirsiniz, kardeşiniz çevirmeye girdiğinde ehliyeti evde unuttuğunu söyleyerek kimliğini verir, yırtar. Ha eğer kardeşinizin Gbt.si cacıksa ve aranması, yakalanması varsa mokoko. Onun yerine sizi ebelerler.
Valla ben de o gün akıllandım, geçmişte 15 sene alkollü araba ve 2 sene motor sürmüşlüğüm var, birine zarar vermemiş olmam mucize. Ama ehliyeti kaptırdıktan sonra aydınlanma geldi, bir daha da alkol alıp hiç araç sürmedim.Ben hiç alkol bile içmedim alkollu veya dikkat dağıtıcı uyarılı ilaçtır içecektir öyle birşey içtiysem o gün taşıt sürmem. Polisten dolayı değil ha benim yüzümden suçsuz birine birşey olmasından
Çekmeye aldı motoru işte"Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti"
Dostum bak hayatı böyle hafife almayın.Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti piskotekniğe girmesi lazım tecrübe zaten milyonu aşmıştır ehliyetsiz sürücüler ehliyetli sürücüden daha prof. oluyor. Alkol dediğimde dağ yolu araba falan yok 10 saate 1 araba geçen yola polis koymuşlar gbt için polislerde alkol testine tabi tutmuş gibi düşün alkollu sürmesi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğru diyorsun. Şahin yoksa ve risk almak istiyorsan gidebilirsin. AMA GİTME ehliyetli biriyle git Ama kendimi riske atmayı seviyorum dersen git şahin varsa her türlü gg