- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben surekli1.5L ayrı ayrı almak istemiyorum. Direkt arabalar için satılan 4L yağdan alsam sıkıntı çıkarır mı?
Abi Rotella'da Jaso Ma standartı var bu yüzden problem olmuyor.Avrupa'da Amerika'da racing motosikletlere bile araba hatta ağır vasıta dizel yağı koyan bir kitle var , yanlış hatırlamıyorsam Shell Rotella idi özellikle tercih ettikleri ,
2010 falan yıllar evvel Ingiliz birini takip ediyordum Vstrom 1000 i vardı 300.000 km de , adam bulduğu en ucuz araba yağını koyuyordu hep , yağ filtresini bile üç yada iki yağlamada bir değişiyordu![]()
Rotella aynı zamanda JASO MA onaylı ama, dizel kamyon yağı.Avrupa'da Amerika'da racing motosikletlere bile araba hatta ağır vasıta dizel yağı koyan bir kitle var , yanlış hatırlamıyorsam Shell Rotella idi özellikle tercih ettikleri ,
2010 falan yıllar evvel Ingiliz birini takip ediyordum Vstrom 1000 i vardı 300.000 km de , adam bulduğu en ucuz araba yağını koyuyordu hep , yağ filtresini bile üç yada iki yağlamada bir değişiyordu![]()
Avrupa'da Amerika'da racing motosikletlere bile araba hatta ağır vasıta dizel yağı koyan bir kitle var , yanlış hatırlamıyorsam Shell Rotella idi özellikle tercih ettikleri ,
Sızma mı Riviera mı? Sızma ise soğuk sıkım mı, sıcak sıkım mı? İşler hepten karıştı şimdi.bence zeytin yağı bile kullanılır azcık ince gelir ama sıkıntı olmaz