Trafikte Çocuklar Yarışta Gibi – Polis Ne Yapıyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün sabah 15-16 yaşlarında bir çocuk, plakasız ve abartı egzozlu 250 SR sürüyordu. Büyük ihtimalle ehliyeti de yok. Yanlarında bir grup kız vardı, bir cup’a üç kız binmişlerdi. Hiçbirinde kask yoktu.

250 SR'yi süren çocuk da artçısıyla birlikte resmen şov yapıyordu, belli ki etkilemeye çalışıyor ama bunu trafiği hiçe sayarak yapıyorlar. Hem kendi canlarını riske atıyorlar hem de başkalarınınkini.

Yaşadığım şehirde yunus polis maalesef yok. Bu tarz durumları 112’den bildirmek mümkün mü? Ciddi şekilde ilgilenirler mi yoksa boşuna mı uğraşmış olurum? Böyle durumlarda daha önce ihbarda bulunan varsa, süreç nasıl işliyor bilgi verirseniz sevinirim.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
112'ye kesin bildir gelmek zorundalar yakalarlarsa işlem yaparlar zaten. Sonuçta ehliyet olmaması bile potansiyel suçlu anlamına geliyor. En azından bildirerek kendi üzerimize düşen sorumluluğu yapmış oluruz.

Ben aynı şekil trafikte çiğ mazot atan arabayı şikayet etmiştim ama böyle bir duman yok yolu tamamen duman dolduruyor göz gözü görmüyordu arkadaki araçlar önü göremediğiviçin trafiği felç etti kameramdan plakayı tespit edip 112 aradım çevirmeye anons geçmişler belliki çevirmede aracı bağladılar arkadan takip ettim ben
aynı şekil gece 3 4 te abartı eksozlu eski bir cbr mahalleyi hergün inim inim inletiyor 12. Katta olmama rağmen uyuyamıyorum sesinden bir gece inip plakasını aldım mahallede aynı yerde volta atıyor ondada kameraya kaydettim egsoz sesini 112 bildirdim yarım saate gelip enselediler motosikleti bağladılar rahata erdik sonunda ben uğraşıyorum valla beni rahatsız eden durum olursa
Elimde 360 video çeken kamera var delil olarak kullanıyırum

Tabi şikayet edin yaşıdığınız şehir küçükse motosikletli polis olmasına gerek yok.
Kameradan takiple yakalanıp cezai işlem uygulanır.
Gerekirse bir kaç kişi aynı anda şikayet edin daha çok ciddiye alınır.

Motosikleti
Honda Forza 250
Bende 2 km mesafeye giderken kask takmadım sivil polis üzerime atladı neredeyse,

Bugün sabah 15-16 yaşlarında bir çocuk, plakasız ve abartı egzozlu 250 SR sürüyordu. Büyük ihtimalle ehliyeti de yok. Yanlarında bir grup kız vardı, bir cup’a üç kız binmişlerdi. Hiçbirinde kask yoktu.

250 SR'yi süren çocuk da artçısıyla birlikte resmen şov yapıyordu, belli ki etkilemeye çalışıyor ama bunu trafiği hiçe sayarak yapıyorlar. Hem kendi canlarını riske atıyorlar hem de başkalarınınkini.

Yaşadığım şehirde yunus polis maalesef yok. Bu tarz durumları 112’den bildirmek mümkün mü? Ciddi şekilde ilgilenirler mi yoksa boşuna mı uğraşmış olurum? Böyle durumlarda daha önce ihbarda bulunan varsa, süreç nasıl işliyor bilgi verirseniz sevinirim.
Polisler ne yapıyor anlamıyorum yüksek cc motosikletlerin üstünde gelen Akrapovic sertifikalı egzozlara ceza yazıyorlar ama Manisa'da mobeseli bir kavşaktan her gün geçiyorum ve ne zaman geçsem birisi yanlıya yanlıya çıkıyor araba motosiklet fark etmiyor ve şuana kadar ceza yiyeni görmedim. Manisa'da kuryeye çarpan kadının olduğu yolda görüyorum hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar