Arama sonuçlarınız

1. T

motosiklet zamlarını neden kimse paylaşmıyor ??

yüzde 30 dan 60a çıkarılmış motor ek vergileri ve bunu kimse paylaşmıyor neden ?? daha çıkmamış dicem ama resmi gazetede yayılandığını duydum bunun duymaya gerek yok gerçi triumph 2025 fiyat listesinde de çıplak gözle görülebiliyor zam miktarı.katılırsınız katılmazsınız türkiye tarihinde en ucuz...
  2. T

yeni kaskım premier helmet carbon

2018 den beri ana kaskım hjc rpha 11 artık eskimeye yüz tutmuştu. arkadaşlarla basmaya gittik her yerinden hava almaya başladı ön cam bile artık zar zor kapanıyor kask süngerininde eskimesi ezilmesiyle birlikte turdan sonra kulaklarım sağır olacak sandım.dedim artık tamam yenisine yani rpha 12...
  3. T

BMW s1000r 2025 kasa

ilk kasasından beri bayıldığım bir motor kendisi heralde bayılmayanda yoktur:) tek farlı kasaya geçtiklerinden beri sevilmedi sevilemedi.gerçeğini 1 kez olsun yolda dahi göremedim.resimlerde çirkin değildi ama sevilmeyince sevilmiyor.halbuki neler neler kimler kimler sevildi seni sevmeyen...
  4. T

kawasaki bey yeni motor çıkartmış paylaşmayalımmı ??

kawa beye teşekkür ederiz dinazorluktan günümüz çağına geldin allah razı olsun senden.artık acaba z900mü alsam mt09 mu diyebilicem en azından 2 tane japon seçeneği oldu çok teşekkür ediyoruz kendilerine. güzel bir donanım paketiyle geliyor artık.6 eksen imu eklenmiş buna bağlı pakette geldi...
  5. T

yamaha model kusuyor yeni tracer9 serisi

yeni mt09 dan sonra r9 dan sonra euro5.5 güncellemeli tracer9 da nasibini aldı.şimşek hızında yeni model yağdırıyor adamlar yetişmekte güçlük çekiyorum.burada ama r9 mt09 a şaşırdığım güncellemelerin aslında daha da ötesinin olabiliceğini görüyoruz.daha ne konulabilir derken standart donanımda...
  6. T

Şok 2025 mt07 tanıtıldı

adamlar langadarnk diye mt07yi tanıttı alel acele.bence bu euro 5.5 mevzusundan ötürü güzel sayılan bir güncelleme almış gibi gözüküyor.en sonunda elektornik gaz kolu güncellemesi almış + çekiş kontrol + sürüş modlarıda gelmiş.ön maşa ters olmuş sonunda oda güzel birde ön fren radyal...
  7. T

En sonunda hornet 1000 tanıtıldı

1 sene oldu tanıtalı şimdi yollara çıkıyor.geç oldu ama güç olmadı çünkü ilk tanıtıldığından farklılılar gördüm güzel anlamda.extra sp versiyonuda olması çok güzel olmuş daha güçlü donanımlı vs.türkiyeye gelirmi kesinlikle getiriceklerdir bence öyle bir tip var bunda.gördüğüm kadarıyla hornet...
  8. T

kampanyasız euro5 motorlarını ALMAYIN !!!

son dönemdeki güzel motor kampanyaları hız kesmeden euro dolara rağmen yıllardır görülmeyen şekilde ilerliyor.benimde aaah ohh dedim çok güzel modeller bu kampanyada çeşit çeşit var gazada gelmiyor değilim martta 0km motor almama rağmen.çoğu kişi bu iyimi şu güzelmi diye sorular soruyor...
  9. T

suzuki çıldırdııı motor fiyatları çıldırmaya başladı

evet şimdi parasını cebine atan ne alsam diye bekleyenler cidden şanslılar.ben de yeni alanlardan biriyim indirimlere rağmen kardayım ama boş acele etmişim.1 martta aldım ben ama o zamandan bu zamana euro dolardaki değişimi göze alırsak mart ayından daha ucuza satıldığını rahatlıkla...
  10. T

mecbur motor alıcam yada almalımıyım ?

mt09 umu sattığımdam beri paramı işletiyorum piyasayıda takip ediyorum.taaki bu haftaya kadar beni korkutmamıştı ama bu haftadaki artık seçime doğru zaman daraldıkça dolar euro da ki zıplama beni bi tedirgin etti.şimdi siz olsanız parayı vadede bekleyip yeni kasa mt09 için tabi ne zaman geliceği...
  11. T

SYM DRG 160 hakkında fikir ve bilgileriniz ?

mt09 umu satmış bulunmaktayım.motorsuz kaldım ama ayağımı yerden kesmem şart az bir bütçe vererek bu işi yapmak istiyorum.çin scooterlarına baktım abs olmaz ise 70 bin 80 bin lira arasına neydi belirsiz el bombası çinliler mevcut.yedi yemesine ama az daha koyarak kaliteli bir şey süriyim...
  12. T

bajaj dominar fiyatına yeni TRİUMPH speed 400 alabiliriz ???

başlık doğru arkadaşlar yeni çıkan triumhp speed 400 modelleri şu an satışta.satışta ama hindistanda vs ülkesinde satışta:) motor anladığım kadarıyla dominar 400 akrabası kuzeni artık ne derseniz.motor bloğu dominardan devşirme veya ortaklıkla üretilmiş anladığım kadarıyla.hacim olarak aynı...
  13. T

motosiklet alacaklara son çağrı

dolar euro artık çıkmıyor kafa atıyor.haziran ayı tüm mallara kafa atma ayıdır,zamdan kör olacaksınız.motosiklet almayı düşünenlerin şu an şimdi çıkıp bayiye koşturması şart sonrası yok artık.3 5 bin tl bir zam gelmez şu saatten sonra yüzde 20 30 ve üzeri şeklinde yürür gider.çinli motorlar...
  14. T

winter is coming devalüasyon eli kulağında...

devalüasyon geliyor ucu göründü şimdi bundan sonra ne olucak ? nasıl tedbir alıcaz ne yapıcaz?tam açılımını bilen varmı daha doğrusu yaşanacakları bilen.kısaca r25 ler 500bin liramı olucak :):queen: ben evin ihtiyaçlarını gidermeye başladım mesela geçende ufaktan bir motor almıştım elektirikli...
  15. T

elektirikli scooter aldım yadea e mon g5

fikir vermesi açısından ufaktan bahsetmek istedim.50 cc motor yerine yada 2. motosiklet yerine 'ki mt09 un yanına aldım' vergisiz mtv siz sigortasız 'allah korusun:)' alternatif bir motor.başta 125 cc django vespa lambertta royal alloy gibi tarzlara yürüdüm ama çok fazla faiz ve kısıtlı kredi...
  16. T

royal alloy hakkında bildikleriniz?

bu marka hakkında neler var? korlas getiriyor ingiliz firması.bunun dışında pek bilgi bulamadım.örneğin üretim yeri,üstündeki motor kimin,vespa lambretta ile kıyaslarsak ne olur? gibi gibi.
  17. T

motogp motosikletinin inanılmaz gücü

a dan z ye herkes biliyor bu motorların ne kadar hızlı olduğunu hızlarını vs.ama başka bir araçla kıyaslayınca neler olabilir sonucunu bilemiyoruz tabi.şahsen ağzım açık bir şekilde izledim.vidasına kadar yarışmak üzere olduğunu bu kadar belli eden başka bir yarış aracı görmemiştim...
  18. T

motosikletekipman.com güvenilirmi ??

gördüğüm sitelerden birisi ama şu an inanılmaz bir indirim var.yeltendğim bazı şeyler var ama güvenilirmi orjinalmidir vs akıllarda sorular.varmıdır bu siteden veya gidip dükkandan alışveriş yapan ?? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------...
  19. T

kapanın elinde kalıyor tiger sport 660!!!!!!

koşunn koşunnnn almayan 1000pişman:cyclopsan korlas efsane kampanya yapmış şu dönem içinde.165.000 tl fiyat ile ön satışa çıktı.bu paraya gerçekten şahsen motor alamasaydım koşa koşa seve seve alacağım motorlardan biridir.tiger 850yi 130 bin tl ye alma imkanına sahip olmuştum ama daha çok gencim...
  20. T

hayata küstüren lastik fiyatları

hayat pahalılığı malum x5 x6 x7 şeklinde gidiyor artmayan bir şey kalmadı ok.ama kimse bu lastik olayına son zamanlarda değinmemiş :sunny: kış diye heralde lastik alalım takalım diyen pek yok.neyse arkadaş 110 140 yada 150 ebatlık lastiklere baktı bugün.her gün şok geçiriyoruz fiyatlar...

Yeni mesajlar