- Konu Yazar
yeni mt09 dan sonra r9 dan sonra euro5.5 güncellemeli tracer9 da nasibini aldı.şimşek hızında yeni model yağdırıyor adamlar yetişmekte güçlük çekiyorum.burada ama r9 mt09 a şaşırdığım güncellemelerin aslında daha da ötesinin olabiliceğini görüyoruz.daha ne konulabilir derken standart donanımda baz modelde bile 'elcik ısıtma,hız sabitleme,7inç ekran,full ayarlanabilir ön arka amortisörler,ayarlı ön cam,viraj aydınlatma standart geliyor.bunlar hayli hayli yeterli derken yetmeyenleride düşünmüşler bunlara ek dünyada ilk kez matrix far teknolojisi bir motosiklette kullanılmış oluyor gt modelinde.çok şaşırdım bunu daha önce neden hiç bir motor markası kullanmamış aklına gelmemiş çok enteresan ki tur motorlarına bence çok gerekli bir sistem.extra garmin navigasyon elektonik ön cam anahtarsız çalıştırma gibi bir kaç extra özellik daha var.
yine bunlarda yetmediyse gt+ seçeneği ile kör nokta,adaptif hız sabitleme,lastik basınç sistemi özel kaplanmış dayanıklı bir zincir ile sunuluyor
ön farları çok beğendim aşırı dikkat çekiyor belliki aydınlatması araba gibi olmuş güçlü duruyor.bana harley davidson pan amerikayı hatırlattı ön yüz olarak.geriye bir tek mt10 kaldı bakalım o nası olucak belliki oda yenilenmeye gidicek yada r1 gibi avrupadan kalkıcakmı bilmiyorum.
yine bunlarda yetmediyse gt+ seçeneği ile kör nokta,adaptif hız sabitleme,lastik basınç sistemi özel kaplanmış dayanıklı bir zincir ile sunuluyor
ön farları çok beğendim aşırı dikkat çekiyor belliki aydınlatması araba gibi olmuş güçlü duruyor.bana harley davidson pan amerikayı hatırlattı ön yüz olarak.geriye bir tek mt10 kaldı bakalım o nası olucak belliki oda yenilenmeye gidicek yada r1 gibi avrupadan kalkıcakmı bilmiyorum.