Ankara üzerinden
an kara ya bu hınç ni ye
Ankara üzerinden
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.
Yamaha durur mu yabışdırmış cevabı: :cat:
https://i.hizliresim.com/pj2pbhm.jpg
abi poh gibiymiş ya ben sevmedim bu arada...
Zevksiz diyecektim de Ducati M696'yı gördüm vazgeçtim![]()
![]()
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.
Ankarada da bir yenge daha yapardim diyorsun yani capkin :queen:
Şu radar işleri beni hiç açmıyor yahu. Gereksiz masraf gereksiz karmaşa. Bir radar yok kör nokta uyarısı akımı aldı gidiyor. Motosiklet üstündeyiz ya, bizi ışık uyardığı için kazadan kurtuluyorsak motosiklete binmememiz lazım. Algıların her an her yöne açık olması lazım bu merette.
Kör nokta uyarı sistemi benim gözümde dct kadar Murat Övüçümsü bir olay. Radar konusuna hiç girmiyorum bile.
Kör nokta neymiş. Şerit değiştirmeden önce az gaz veriyorum, böylece o şeritte başka araç olmadığından emin olmuş oluyorum :wiinkk:
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.Sana bundan sonra "Vututu hasmet" demek lazım. Kesicilerin baronu, Redline'ların markisisin.
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.
"Whats the wind resistance on those blowjob handles?"Samuray kaskı gibi bir şey hedeflemişler herhalde. Ama ülkücü bıyığı olmuş daha çok.
![]()