yamaha model kusuyor yeni tracer9 serisi

adamlar uçak yapmış hala yaranamadılar.diyorki ön tarafı tekrar tasarladık daha yüksek rüzgar direnci olacak şekilde yeniden tasarladık daha az yorulun diye.bence en güzel yamaha budur 2025 modelleri içinde:) en azından güzellik algısı var motorda diğerleri uzaylı yaratık canavar şeklinde tasarlandığı için güzel kalmış.far bölgesini ayrı sevdim görev adamı olmuş matrix farlar falan inanılmaz ötesi.devamlı uzunlar açık gittiğinizi hayal edin ama kimsenin gözünü almıyor.yarın yeni bir yamaha daha geliyor bakalım o ne çıkacak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.

Tipi falan bir yana tam senlik motor. İzmir'den İstanbul'a Ankara üzerindne bir kaç kez gidip gelince tipi de güzel gelmeye başlar sana.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
İlk bakışta garip gelse de ben beğendim. Binip gece gündüz demeden tur yapmalık olmuş. Gelince GT+'ı test etmek lazım. Bizimki de aç tavuk, buğday ambarı hikayesi😂😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu radar işleri beni hiç açmıyor yahu. Gereksiz masraf gereksiz karmaşa. Bir radar yok kör nokta uyarısı akımı aldı gidiyor. Motosiklet üstündeyiz ya, bizi ışık uyardığı için kazadan kurtuluyorsak motosiklete binmememiz lazım. Algıların her an her yöne açık olması lazım bu merette.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu radar işleri beni hiç açmıyor yahu. Gereksiz masraf gereksiz karmaşa. Bir radar yok kör nokta uyarısı akımı aldı gidiyor. Motosiklet üstündeyiz ya, bizi ışık uyardığı için kazadan kurtuluyorsak motosiklete binmememiz lazım. Algıların her an her yöne açık olması lazım bu merette.

Katiliyorum. Yine de motosikletimde olsa hayir deyip kapatmam. Ufak bir dikkatsizlik sonucu ne olacagi belli degil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kör nokta uyarı sistemi benim gözümde dct kadar Murat Övüçümsü bir olay. Radar konusuna hiç girmiyorum bile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kör nokta uyarı sistemi benim gözümde dct kadar Murat Övüçümsü bir olay. Radar konusuna hiç girmiyorum bile.

Kör nokta neymiş. Şerit değiştirmeden önce az gaz veriyorum, böylece o şeritte başka araç olmadığından emin olmuş oluyorum :wiinkk:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kör nokta neymiş. Şerit değiştirmeden önce az gaz veriyorum, böylece o şeritte başka araç olmadığından emin olmuş oluyorum :wiinkk:

Sana bundan sonra "Vututu hasmet" demek lazım. Kesicilerin baronu, Redline'ların markisisin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana bundan sonra "Vututu hasmet" demek lazım. Kesicilerin baronu, Redline'ların markisisin.
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.

Bu aralar doğru düzgün bir Avrupalı motosiklet edinme olasılığım İsrail ile Filistin'in kanka olma olasılığından daha düşük. :)

Haftaya yeni motor geliyor demek ki hayırlı olsun =)

Yahu yeni diye heybetli diye sevilmek zorunda mı? =) Bana göre de bok gibi olmuş, aynen söylendiği gibi yelekli abiler tasarlamış farları heralde.
Viraj aydınlatmasıymış bilmem ne, RS660'ta da var viraj aydınlatması ip gibi farın içinde gayet konuşlandırılabiliyor. GS + 6 hella isteyen ama pahalı gelenler için yapılmış ki zaten Yamaha Tracer 9GT Plus+SXAK Pro Max'i böyle konumlandırmaya çalışıyor bir süredir. Seven alsın binsin tabii.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Samuray kaskı gibi bir şey hedeflemişler herhalde. Ama ülkücü bıyığı olmuş daha çok.

samurai-mask-helmet-vintage-etching-woodcut-style.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar