- Konu Yazar
başlık doğru arkadaşlar yeni çıkan triumhp speed 400 modelleri şu an satışta.satışta ama hindistanda vs ülkesinde satışta
motor anladığım kadarıyla dominar 400 akrabası kuzeni artık ne derseniz.motor bloğu dominardan devşirme veya ortaklıkla üretilmiş anladığım kadarıyla.hacim olarak aynı değiller ve malesef 1 silindirli bir motor bloğu.tamam iyi güzel ama asıl olay fiyatıyla ilgili.şu an 2 motorda hindistanda aynı paraya satılıyor triumph özel bir fiyat uygulamış bu motora akıl alır gibi değil.kalitesi vs triumhp kalitesi diyebilirz yani bir dominar ile kıyaslanamaz gayet iyi duruyor.2 modeli var birisi speed 400 öbürü scramble 400
bakalım ülkemize gelirse ki ben geliceğine kesin gözüyle bakıyorum fiyatını büyük bir merak ile bekliyorum.hindistan hesabına göre şu an bu motorun fiyatı 180 bin tl olması icap ediyor:queen:
buda scramble olan
gönül isterki çift silindirli olaydı o zaman efsane olurdu.hadi bakalım korlas kapış bakalım kuralkanla görelim
şaşırt bizi halka in biraz
bakalım ülkemize gelirse ki ben geliceğine kesin gözüyle bakıyorum fiyatını büyük bir merak ile bekliyorum.hindistan hesabına göre şu an bu motorun fiyatı 180 bin tl olması icap ediyor:queen:
buda scramble olan
gönül isterki çift silindirli olaydı o zaman efsane olurdu.hadi bakalım korlas kapış bakalım kuralkanla görelim