- Konu Yazar
yüzde 30 dan 60a çıkarılmış motor ek vergileri ve bunu kimse paylaşmıyor neden ?? daha çıkmamış dicem ama resmi gazetede yayılandığını duydum bunun duymaya gerek yok gerçi triumph 2025 fiyat listesinde de çıplak gözle görülebiliyor zam miktarı.katılırsınız katılmazsınız türkiye tarihinde en ucuz motosiklet dönemi 2024 yılı oldu.buda anlaşılan baya bir göze battı ve beklenen oldu olmuş.bu haberin içeriğini bulan varsa paylaşsın okumak isterim.
şimdi 2025 modeller anladığım kadarıyla kol gibi bir zam ile gelmiş satılmış olucak.2024 alanlar alacaklar için kesinlikle çok güzel bir fırsat onları beklicek.bende şahsen motorumu satılığa çıkarttım kısmet olursa mt09 tracer9 motoguzzi vs 4 5 tane kafada bellediğim modele bakıyorum.eğer anladığım doğruysa 600 bin tl den 800 bin+ üzerini mt09 görücek fiyat olarak.şu an trident 660 modeli 2024 435 bin tl 2025 için istenilen rakam 620 bin tl
bu farkı açıkcası göz göre göre vermek istemem.imkanı olan varsa 2023 24 modellerin kökünü kurutsun.bmw ducati gibi markalar için söylenicek şey artık onlara mezar olucak bu motor satışları.1300gs e heralde kimse 2 milyon falan vermez dicem ama 2025 dede bu ülke satış rekoru kırar bu kafayla

kapsam 2025 model ülkeye yeni giricek motorları kapsıyor.bu arada bazı 0km motorlar şu an ruhsatlı plakalı ve mtv si ödenmiş şekilde hazır olarak bizleri bekliyor
allah yar ve yardımcımız olsun yeni bir seviyeye girdik motor fiyatları açısından
şimdi 2025 modeller anladığım kadarıyla kol gibi bir zam ile gelmiş satılmış olucak.2024 alanlar alacaklar için kesinlikle çok güzel bir fırsat onları beklicek.bende şahsen motorumu satılığa çıkarttım kısmet olursa mt09 tracer9 motoguzzi vs 4 5 tane kafada bellediğim modele bakıyorum.eğer anladığım doğruysa 600 bin tl den 800 bin+ üzerini mt09 görücek fiyat olarak.şu an trident 660 modeli 2024 435 bin tl 2025 için istenilen rakam 620 bin tl
kapsam 2025 model ülkeye yeni giricek motorları kapsıyor.bu arada bazı 0km motorlar şu an ruhsatlı plakalı ve mtv si ödenmiş şekilde hazır olarak bizleri bekliyor
allah yar ve yardımcımız olsun yeni bir seviyeye girdik motor fiyatları açısından