Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

Son zamanlarda yeni öğrendiğim Triumph markasına sempatim artmaya başladı ve arkadaşla da bunun sohbetini yapıyorduk... Arkadaşım Naked almak istiyordu, Mt-09 düşünüyordu ama sağlamını bulma endişesi ve araba da alma mevzusu yüzünden vazgeçti. cb750 hornet baktık biraz ama sesini beğenmedi...
  2. fatih.met

Kadın sürücü problemi

Birçoğumuzun durumdan haberi vardır, kadın sürücülerden korkuyoruz, yani biz motor sürücüleri olarak zaten sakatlanma ve ölme riskini bilerek sürüyoruz ama olası bir kazada karşı sürücü sadece gazı bıraksa yetecek ama o durumda bile gazı bırakmadan üzerimizden geçip bizi öldürüyorlar. Kocaeli...
  3. fatih.met

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

5 saate yakın sürdü motoru yıkamak, önceki sahibi pek yıkamamış ve ben de satın alalı 2 ayı yeni geçti ve biraz detaylı yıkamak istedim, terapi amaçlı biraz da motorumla zaman geçirmek istedim, biraz uzun sürdü ama sonraki yıkamalarda bu kadar uzun sürmez. Parlatıcı olarak "wünsew kokpit spray"...
  4. fatih.met

Hayvanlar aslında kodlanmış biyolojik robotlar

Ben hayvanları biyolojik robot olarak görüyorum, genelleme yapıyorum tabi, gözlemlediğimiz hayvanlar için öyle düşünüyorum ama hepsi için tam bilgi sahibi değiliz. Mesela köpekler ile ilgili uzun süredir içli dışlıyız motorcular olarak ve en son bunlarda kara düzen bir beyin olduğuna kanaat...
  5. fatih.met

Rüya tabirleriyle ilgilenen var mı?

merhabalar, ben genelde görülen rüyaların bilinçaltı kaynaklı olduğunu ve pek anlam ifade etmediklerini düşünürüm ama dün gördüğüm rüya kafamı kurcaladı, rüyamda zaten sevdiğim yada kafaya taktığım şeyleri görüyordum ama dün gördüğüm rüya daha ilgi çekiciydi. ............. Sevdiğim kadını...
  6. fatih.met

anahtarsız çalışan motorun aküsünü söktüm ve takamıyorum

merhabalar, kymco dink-r150 model motosiklet ile ufak bir sorun yaşıyorum, arkadaşımın motosikleti bu... bana 5 dakikalığına akü lazım oldu ve arkadaşın motorunun aküsünü sökeyim dedim.. arkadaşımın motorunun seleyi açtım ve aküyü söktüm sonra seleyi kapattım... sonra bu akü ile işimi...
  7. fatih.met

mahallede köpek havlaması sorunu

2010 yılından beri aynı evde oturuyorum ve o eve taşındığımızdan beri mahallede bu havlayan köpek var... komşu sokakta besliyor bunu ama çalışan biri olduğu için sadece yemeğini suyunu veriyor o kadar. dolayısıyla köpeğin bir alfası yok, yaptığı tek sosyal aktivite böyle sokakta havlamak, başka...
  8. fatih.met

Bir adalet savaşçısının öyküsü, Marvin Heemeyer.

Merhabalar, youtube anasayfama düştü ve izledim, 24 dakikalık bir video.. Özet; Marvin Heemeyer, 1951 doğumlu ABD vatandaşı, ABD hava kuvvetlerinden ayrılıp kaynakçılıkta yetenekli olduğu için egzoz tamir işine girmiş ve başarılı olup biraz sermaye yapmış.. sakin bir hayat istediği için bir...
  9. fatih.met

Çin'de festival sırasında arıza yapan yapay zekalı robot dehşet saçtı

Çin'de bir festivalde güvenlik amaçlı bulunan ve kendi yapay zekası olan bir robotta teknik bir arıza oluşmuş ve insanlara saldırmış. herhangi bir yaralanma yok, "clickbait" yani tıklama tuzağı yaptım ben. robot bu, arıza yapar tabi ama robotun millete kafa atmaya çalışması ilginç geldi, yapay...
  10. fatih.met

Kenevir kumaşından yapılan gömlek, mont, ayakkabı v.s.

merhabalar, 2009 yılından beri giydiğim bir gömlek var. 15 senedir en ufak bir deforme bile yaşamadı... öyle rahat bir gömlek ki ben cildi alerjili olan biriyim ve evdeyken çorap giyemeyen bir insanım. giydiğim bir çok uzun kollu polar vs olsun hep beni alerji yapar... burnum tıkanır ve ellerim...
  11. fatih.met

revit apex air h2o Mont Sorunu

"revit apex air h2o" marka montu 2022 ekim ayında aldım, 2 seneyi geçti alalı... şimdiye kadar 3 kere çamaşır makinesine atıp yıkadım... montun ilk aldığımdan beri kolundaki yazıların ucu biraz sökülmüş seviyedeydi ve şimdi bazı harfler yarıdan çoğu kalkmış durumda... bunları monta zarar...
  12. fatih.met

Alüminyum yan çanta hakkında

merhaba sevgili forum sakinleri, aylar önce çanta ile ilgili biraz fikir istemiştim ve sorunum kısmen devam ediyor... 40 litre civarı güzel bir sırt çantası aldım ve herşey harika fakat motosiklet için Alüminyum yan çanta istiyorum. fiyatlara biraz baktım ve 36 bin liraya kadar görünce şaşırdım...
  13. fatih.met

kaza yaptım

merhabalar, 2 ocak salı günü işten dönerken bana araba çarptı, kaza ile ilgili yorumları merak ettiğim için paylaşmak istedim. kazayı kısaca özet geçeyim, yol boş diye girdim ama meğer geriden hızlı gelen bir araç varmış, ben yola baktığımda boştu ama ben bağlanana kadar o bana gelip çarptı...
  14. fatih.met

AGV PİSTA GP RR kaskı hakkında

merhabalar, bir arkadaşım kask almak istiyor, şekil görünen marka bir şey istiyor. bu kaskı bulmuş, fiyat yüksek gelince bunun replika olanını bulmuş. replika olanının ilanı...
  15. fatih.met

Halka sesleniş

Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfı, Ve büyük medeni kabiliyeti, Bundan sonraki inkişafı ile, Atinin yüksek medeniyet ufkundan, Yeni bir güneş gibi doğacaktır. Türk milletinin karakteri yüksektir, Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir, Ne Mutlu Türküm Diyene...
  16. fatih.met

Jim Carrey hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhabalar, gündem dışında bazen ilginç şeyler olduğunda ona bakıyordum zaten ama bugün bir videoya denk geldim... videoda Jim Carrey den bahsediyor... bazılarımız bilir, kanada'lı komedyen oluyor kendisi, onun hakkında bildiğim şeyler daha önce evlenip boşandığı ve filmlerinde çok komik biri...
  17. fatih.met

25k bütçe ve motosiklet önerisi

hi guys, nasılsınız abiler, hep erkek erkeğe fikir alışverişi yapıyoruz farkında mısınız? neyse bu ayrı bir tartışma konusu... abiler 25k bütçe var, öyle bir motosiklet önerin ki yakıtı az olsun, dışarıdan bakınca çok karizma bir görüntüsü olsun, muadillerine göre en güçlü modellerden olsun...
  18. fatih.met

gsr 600 süren masum köylü

merhabalar, bugün hava güzeldi ve motorun sorunlarıyla ilgileneyim dedim, ilgilenmeden önce sokakta biraz git gel yaptım ve videoya aldım... hazır video almışken forumda motorun sesini paylaşmak istedim... ses deyince aklıma geldi, geçen günlerde R25 sahibi bir arkadaş vardı ve ses için egzoz...
  19. fatih.met

suzuki gsr 600 arıza kodu c44 ve c49 nedir?

merhabalar, 2 problemim var biri arıza kodu ve diğeri sürüş ile alakalı; gsr 600 başlığı ölmüş, en son 15 ay önce yazmışlar ve gelen giden yok, buradan yazayım belki benzer sorunu yaşayan bilgili biri yardım eder... tahminimce 4 silindir makineler az çok arıza bakımından benziyordur diye...
  20. fatih.met

Lehim istasyonu yada bga istasyonu, hangisini almalıyım?

Selamlar, bir konuda kararsız kaldım, elektronikten anlayan ve tamir işleriyle uğraşanlara danışmak istiyorum. Lehim istasyonu almayı düşünüyorum, evde tek tük ihtiyacımı giderir ve belki bilgisayar anakartı yada ekran kartı falanda tamir ederim diye düşünüyorum. Bunun için ekonomik ama çokta...

Yeni mesajlar