Çin'de festival sırasında arıza yapan yapay zekalı robot dehşet saçtı

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Çin'de bir festivalde güvenlik amaçlı bulunan ve kendi yapay zekası olan bir robotta teknik bir arıza oluşmuş ve insanlara saldırmış. herhangi bir yaralanma yok, "clickbait" yani tıklama tuzağı yaptım ben.

robot bu, arıza yapar tabi ama robotun millete kafa atmaya çalışması ilginç geldi, yapay zekayı kodlayanlar robota uygun dövüş hareketleri içerisine kafa atmayı da eklemişler herhal.

haber global linki

edit: robot olunca kızamıyorsun da :D komik olmuş, düşünsenize robot size kafa atmaya çalışıyor. robottan da hiç beklenmeyecek bir hareket.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamlar apaçi robot yapmışlar. Hahahah nasıl da efelenip kafa atmaya yelteniyor :) Arkadaki yancıları da "aman abi sakin ol" diye geri çekiyorlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah yapısı neler yapmıyor? Saldırıyor tecavüz ediyor ,işkence yapıyor...
Kul yapısı neden yapmasın ? Altta kalmaz.. Diyotları yakınca daha psikopat olur bence.. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len ne güzel video, Fatih güzel bulmuşsun. Bundan sonra ne zaman canım sıkılsa açıp izleyeceğim psikopatı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Len bir de sünnet çocuğu gibi giydirmişler robotu :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Len ne güzel video, Fatih güzel bulmuşsun. Bundan sonra ne zaman canım sıkılsa açıp izleyeceğim psikopatı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Len bir de sünnet çocuğu gibi giydirmişler robotu :)
ben arıza yaptığına inanmıyorum bu arada, robot baya kızmış, kim bilir öncesinde neler yaşandı orada, videonun kırpılmış halini paylaşmışlar, sosyal medyada çok yapıyorlar bunu çakallığı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ensesinden tutmak suretiyle etkisiz hale getirmişler. :)

Ben izlerim bunu çok.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
GORA'da Dünya'ya inen Komutan Kubar'ın robotunun başına gelenlerin acısını hatırlamış heralde Çin'deki robot.

F7gepwlXwAEe-iN.jpg

Motosikleti
D400
İlk kurşun atıldı beyler.

Judgement day is coming
-Sarah Connor

Aslında arıza yapmadığını, ancak bilerek programlandığı ve yönlendirildiğini düşünüyorum. Yapay zeka ile yeni bir dünya oluşturuluyor ve bir anlamda bu icadın reklamının yapılması gerekliydi. Her güç bir tehlike potansiyelidir zayıflar için çünkü, faydayı görmeyebiliriz ama tehlikeye pür dikkat ederiz.

O kadar robot videosu var, hangisi izlendi bunun kadar? Boston Dynmacs'in yıllardır geliştirdiği atlas, dog u kaç kişi biliyor?

Yapay zekanın yakın gelecekte neler yapabileceğini, hangi sektörleri yok edeceğini, ne tür sektörler oluşturacağını bilmeyenler var onu kabul ediyoruz da, varlığından bile haberi olmayan, hatta ve hatta kabul etmeyen düz dünyacılar var bu gezegende.

Uzun süredir yapay zekanın özellikle görüntü işleme yeteneklerini takip ediyorum. Orada ne yapması gerektiğini sezmiş, özellikle ne yapmaması gerektiğini biliyor olmalıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar