Bir adalet savaşçısının öyküsü, Marvin Heemeyer.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Merhabalar, youtube anasayfama düştü ve izledim, 24 dakikalık bir video..

Özet; Marvin Heemeyer, 1951 doğumlu ABD vatandaşı, ABD hava kuvvetlerinden ayrılıp kaynakçılıkta yetenekli olduğu için egzoz tamir işine girmiş ve başarılı olup biraz sermaye yapmış.. sakin bir hayat istediği için bir kasabada arazi satın alıp orada işini büyütmek istemiş... her şey o araziyi satın almasıyla başlamış.. arkadaşlarının söylemesine göre çevresindeki insanlara yardım etmeyi seven iyi bir insanmış.

arazi satın aldığı kasabada yabancı olduğu için kasaba yerlileriyle beraber oranın belediyesi de dahil neredeyse herkes ona haksızlık etmiş ve hakkını gasp etmeye çalışmışlar. kanuni olarak hakkını uzun süre boyunca aramaya çalışan adam en sonunda tüm umutlarını kaybetmiş ve tam olarak kendi söylediği şeyi yapmış; Umutsuz adamlar umutsuz şeyler yaparlar...

Ben bu adamın haksızlığa karşı öfkesinden ve azminden etkilendim, hayatının sona erme şekline üzüldüm ama yaptığı şey benim için taktir edilecek bir şey.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sevmiyorum böyle çıkıntı herifleri.
adamın içerisindeki psikopatlığı uyandırmışlar, yine de kimsenin canına zarar vermemiş, hem uğradığı haksızlıklar karşısında çıkıntı olan kişi gerçekten o mu acaba? yani sadece Türkiye böyle sananlar biraz daha düşünmeli, dünyanın neredeyse her yerinde haksızlıklar oluyordur, tabi oranlar farklıdır ama birde işin farklı boyutu var oda haksızlığa karşı tahammül edemeyen insanların neler yapabileceği...

Sert kayaya çarpmak deyiminin canlı hali yaşanmış, işin sonunda ölmesi üzücüydü ama bence verilebilecek en iyi dersi vermiş...

Unutmayalım ki insanlar korkuyla yönetilir, kimseye çiçek uzatarak suç işlemesinden caydıramazsınız, korkmaları gerek suçtan uzak durmaları için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar