Hayvanlar aslında kodlanmış biyolojik robotlar

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ben hayvanları biyolojik robot olarak görüyorum, genelleme yapıyorum tabi, gözlemlediğimiz hayvanlar için öyle düşünüyorum ama hepsi için tam bilgi sahibi değiliz.

Mesela köpekler ile ilgili uzun süredir içli dışlıyız motorcular olarak ve en son bunlarda kara düzen bir beyin olduğuna kanaat getirmiştim, yani insanlar gibi düşünüp doğaçlama yapamazlar ve insanlar gibi duyguları da yoktur, daha yüzeysel ve basit yapıya sahipler.

Köpekler diğer tüm canlıları da kendileri gibi görüyorlar, aynı biz insanlar gibi, hani biz evde eşimize falan sarıldığımızda köpek gelir ve ayırmaya çalışır, biz kıskandığını düşünürüz çünkü insanlar olarak kıskanma durumunda bunu yaparız biz fakat köpekler için durum farklı, köpekler sarılmayı bir çeşit baskılama olarak algılarlar çünkü onların dilinde bu bir baskılamak anlamına gelir...

bir köpek sürüsünde iki köpek kavga ederken o köpek sürüsünün yöneticisi yani alfası gelip kavgayı devam ettiren köpeğin üzerine çıkarsa kavgayı sonlandırır, köpek dilinde vücut parçasını bir başka köpeğin üzerine koymak o an yapılan eylemleri durdurma anlamına gelir...

evde köpek besleyenler pek bilmez ama o evdeki herkes o köpeğin gözünde köpektir ve o evde o köpek sürüsünün yöneticisi babadır, evin reisi o köpek sürüsünün yöneticisidir ve kadın ise o köpek sürüsünde yetki sahibi değildir ve kadın ile baba sarıldığı zaman köpek bunu bir baskılama olarak görür ve kadını alfa olarak kabul etmediği için hemen gelip araya girer ve kadının yetkisiz hareketini yani baskılamasını sonlandırır, eğer bazı köpekler bunu yapmıyorsa demek ki köpek sürüsü içerisinden kadını da alfa olarak kabul ediyor anlamına gelir.

köpeklerin biyolojik robot olduğunun bir çok işaret var aslında, bir video paylaşacağım, köpek psikolojisinden anlayan bir adam ve videolarını çok yararlı buluyorum, bazen çok eğlenceli geliyor... özellikle bu videoyu ikinci köpeğe kadar izlemenizi öneririm:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar