- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
- Konu Yazar
"revit apex air h2o" marka montu 2022 ekim ayında aldım, 2 seneyi geçti alalı... şimdiye kadar 3 kere çamaşır makinesine atıp yıkadım... montun ilk aldığımdan beri kolundaki yazıların ucu biraz sökülmüş seviyedeydi ve şimdi bazı harfler yarıdan çoğu kalkmış durumda... bunları monta zarar vermeden nasıl yapıştırabilirim?
bu kadar sürede ve bu koşullardaki kullanımda bu yazıların sökülmesi normal mi? yani normalde koparıp atarım yazıları ama mont 17 bin liraya yaklaşmış, pahalı biraz, yenisini alırsam bir ay boyunca makarna yemek zorunda kalırım...
resmini paylaşıyorum, yazılar böyle oldu... buna benzer durumu yaşayan var mı? varsa çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
bu kadar sürede ve bu koşullardaki kullanımda bu yazıların sökülmesi normal mi? yani normalde koparıp atarım yazıları ama mont 17 bin liraya yaklaşmış, pahalı biraz, yenisini alırsam bir ay boyunca makarna yemek zorunda kalırım...
resmini paylaşıyorum, yazılar böyle oldu... buna benzer durumu yaşayan var mı? varsa çözüm olarak ne yapıyorsunuz?