revit apex air h2o Mont Sorunu

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
"revit apex air h2o" marka montu 2022 ekim ayında aldım, 2 seneyi geçti alalı... şimdiye kadar 3 kere çamaşır makinesine atıp yıkadım... montun ilk aldığımdan beri kolundaki yazıların ucu biraz sökülmüş seviyedeydi ve şimdi bazı harfler yarıdan çoğu kalkmış durumda... bunları monta zarar vermeden nasıl yapıştırabilirim?

bu kadar sürede ve bu koşullardaki kullanımda bu yazıların sökülmesi normal mi? yani normalde koparıp atarım yazıları ama mont 17 bin liraya yaklaşmış, pahalı biraz, yenisini alırsam bir ay boyunca makarna yemek zorunda kalırım...

resmini paylaşıyorum, yazılar böyle oldu... buna benzer durumu yaşayan var mı? varsa çözüm olarak ne yapıyorsunuz?

1k5xgft.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çamaşır makinasına atılıp yıkanmaz temizlemek için elle silinmesi lazım böyle olması normal renginden de belli

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
etiketinde çamaşır makinesine atılabilir yazıyor
çok aldanmamak lazım ben hiçbi ekipmanımı çamaşır makinasında yıkamadım şuana kadar hiçbir deformasyon yaşamadım belki de montu tersine çevirip fermuarlı şekilde 30 derece yıkarsanız bir şey olmaz

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Monttan memnun musunuz? Korumalar nasıl? Tavsiye eder misiniz?
korumalar esnek, montun kendisi de esnek ve baya rahat.. bir önceki montum prosev 7103 idi ve karton gibiydi, kollarımı havaya kaldırınca kan akışını kesiyordu o derece..

bu revit mont çok rahat ama ince bir mont, ince ve esnek ama eski montum gibi yine ağır bir mont... bahar ayları için ideal fakat kışın üşütüyor... su geçirmiyor, iç astarı kaliteli... üşümemek için örme kazak giyiyorum idare ediyor beni, o şekilde fazla üşütmeden iş görüyor...

yani Türkiye şartları için pek önermem çünkü bende pişman oldum aldığıma, güzel şık bir mont ama hani yere düşsen kendin kadar monta da üzülürsün diyeyim... en azından benim için durum böyle... 2 seneyi geçti kol cırt cırtları eskimeye başladı artık, ona da bir şeyler yaptırmam lazım...

birde kışlık eldiven falan giydiğim için montun bilek kısımları sürtünmeden dolayı varla yok arası aşınmaya başladı... kumaşının daha dayanıklı olmasını beklerdim ben.

Motosikleti
yok:(
aynı mont sahibiyiz. bende böyle olmadı ama olabilirim ben bak bana dikkatli davran dedi. açıkçası bir çözüm bilmiyorum bununla alakalı.
belki şöyle olabilir az biraz tekstil yapıştırıcısı:

yapıştırıcı örnek belki daha uygun bir ürün vardır

üzerine tülbent ya da daha kalın bir bez ve ütü. ütünün ısısına dikkat etmek lazım montun tamamı polyester şekli şemali bozulmasın.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
aynı mont sahibiyiz. bende böyle olmadı ama olabilirim ben bak bana dikkatli davran dedi. açıkçası bir çözüm bilmiyorum bununla alakalı.
belki şöyle olabilir az biraz tekstil yapıştırıcısı:

yapıştırıcı örnek belki daha uygun bir ürün vardır

üzerine tülbent ya da daha kalın bir bez ve ütü. ütünün ısısına dikkat etmek lazım montun tamamı polyester şekli şemali bozulmasın.
yani sadece ütüyle yapışır mı? beyaz çarşaf örtüp basayım ütüyü öyle mi?

birde benim montun bilek kısımlarının ucunda varla yok arası bir aşınma oldu... kışlık eldivenin bilek korumaları sürekli montun bilek kısmına sürtüyorda... senin mont ne durumda? ne kadar süredir kullanıyorsun?

yani ben daha dayanıklı bir kumaş beklerdim ama o aşınma biraz canımı sıktı, 1 sene daha tertemiz giyerim ama 4. senede artık bilek kısmındaki örgüler bozulup püskülleşmeye başlar gibi.

Motosikleti
yok:(

birde benim montun bilek kısımlarının ucunda varla yok arası bir aşınma oldu... kışlık eldivenin bilek korumaları sürekli montun bilek kısmına sürtüyorda... senin mont ne durumda? ne kadar süredir kullanıyorsun?

yani ben daha dayanıklı bir kumaş beklerdim ama o aşınma biraz canımı sıktı, 1 sene daha tertemiz giyerim ama 4. senede artık bilek kısmındaki örgüler bozulup püskülleşmeye başlar gibi.
yok sadece ütüyle yapışmaz bir yapıştırıcıya ihtiyacı var. bende 2 mont var bu havalarda kullanmıyorum. bilek kısımları henüz aşınmadı. benim yazlık eldivenlerde sürtüyor ama sağlam . 2 yıl kullanma süresi olmuştur diye düşünüyorum, ama yıkamak için çok kirlenmesini bekliyorum ben belkide daha az yıpranmış olabilir, yazın 40 derece sıcakta mutlu ediyor bu mont beni o yüzden çok seviyorum. revit iyi bir ekipman markası ama çok dayanıklı değil.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

O iste bir yanlislik var . Revit gibi bir marka 4 senede falan eskimez. Biliyorsunuz ben egitmenim ve yil boyunca ciddi kilometreler yapiyorum 10 yillik Revitim var ve gayet iyi durumda.

Piyasada fazlasi ile sahte ürün var insallah öyle bir durum degildir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada montunuz su anda FC Moto da 6500 lira

FC Moto

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
O iste bir yanlislik var . Revit gibi bir marka 4 senede falan eskimez. Biliyorsunuz ben egitmenim ve yil boyunca ciddi kilometreler yapiyorum 10 yillik Revitim var ve gayet iyi durumda.

Piyasada fazlasi ile sahte ürün var insallah öyle bir durum degildir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada montunuz su anda FC Moto da 6500 lira

FC Moto

2022 yılında 240 dolar fiyatı vardı ve şu anda biraz ucuzlamış ama yine yakın fiyatlarda demek ki... sizin attığınız link de aynı şekilde döviz olarak yazıyor yani euro cinsinden yazıyor. yurt dışından mı geliyor yani gümrükte onun vergisini alırlar ve bana çok daha pahalıya gelmez mi? 1000 lira ithalat sınırı koydular...

FC Moto nedir ben bilmiyorum :)

montum şu an yeni hatta yukarıdaki resimde bilek kısmındaki cırtın üzerinde deforme var ama fotoda belli olmuyor çünkü var ile yok arası... bendeki sahte mi diye merak ettim açıkçası.

Motosikleti
2022 yılında 240 dolar fiyatı vardı ve şu anda biraz ucuzlamış ama yine yakın fiyatlarda demek ki... sizin attığınız link de aynı şekilde döviz olarak yazıyor yani euro cinsinden yazıyor. yurt dışından mı geliyor yani gümrükte onun vergisini alırlar ve bana çok daha pahalıya gelmez mi? 1000 lira ithalat sınırı koydular...

FC Moto nedir ben bilmiyorum :)

montum şu an yeni hatta yukarıdaki resimde bilek kısmındaki cırtın üzerinde deforme var ama fotoda belli olmuyor çünkü var ile yok arası... bendeki sahte mi diye merak ettim açıkçası.
FC Motor motosiklet ekipmani magazasi . Dünyadaki en ekonomiklerden birisidir.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
FC Motor motosiklet ekipmani magazasi . Dünyadaki en ekonomiklerden birisidir.
benim mont o mağazada 4600 liraya kadar var ama gümrükte yalan olur o mont, yani bu modeli almak isteyen önce 2 tane hükümete alacak sonra 1 tane kendine alacak... öyle, eşkıya gibi haraç kesiyorlar bizden, önce eşkıyalık yapan akp ye haracımızı böyle ödeyip ancak alabiliriz.

yada bu mağazanın Türkiye de bayisi var mı diyeceğim ama onlara da pahalı geldiği için yine TR de pahalı satılacak, aynı şey.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
21 Temmuz 2022 champion helmetsden almıştım göz yaşım pıt dedi :cry:

4gkzlrk.png
4 bin lira bile tutmayacak iken ben 11.700 lira verdim demek ki... pek iyi dostlara sahip değilim, bir arkadaş vesile oldu buna. sağlık olsun, ders, tecrübe.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
"revit apex air h2o" marka montu 2022 ekim ayında aldım, 2 seneyi geçti alalı... şimdiye kadar 3 kere çamaşır makinesine atıp yıkadım... montun ilk aldığımdan beri kolundaki yazıların ucu biraz sökülmüş seviyedeydi ve şimdi bazı harfler yarıdan çoğu kalkmış durumda... bunları monta zarar vermeden nasıl yapıştırabilirim?

bu kadar sürede ve bu koşullardaki kullanımda bu yazıların sökülmesi normal mi? yani normalde koparıp atarım yazıları ama mont 17 bin liraya yaklaşmış, pahalı biraz, yenisini alırsam bir ay boyunca makarna yemek zorunda kalırım...

resmini paylaşıyorum, yazılar böyle oldu... buna benzer durumu yaşayan var mı? varsa çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
Yapıştırmak için şu ürünü öneririm. Zamanında kayak kıyafetimin teknik kumaşında gayet iyi sonuç vermişti.

Bir de şu versiyonu var ama arada ne fark var bilemedim. Ama fiyat farkı fazla...

Yüksek sıcaklık veya yüksek devirde yıkamışsınız. O sorun hangi modeli alırsanız alın makineye atınca olacaktır. Motosiklet montları çamaşır makinesine atılmamalı, özellikle kışlıklar.

Motosikleti
Ne zamandir baharlik bir mont almaya niyetim vardi . Fatihin actigi konuya denk gelince basliktaki montu siparis ettim bugün geldi.

30 dereceye kadar makinada yikanabilir diyor. Bir iki sezon kullanayim kendini belli eder. o zaman konuyu tekrar hortlatirim ;)

Aldigim Mont

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Yüksek sıcaklık veya yüksek devirde yıkamışsınız. O sorun hangi modeli alırsanız alın makineye atınca olacaktır. Motosiklet montları çamaşır makinesine atılmamalı, özellikle kışlıklar.
aldığım günden beri böyle uçları kalkıktı zaten ama zamanla sırt çantamı giyerken iyice açıldılar, bir kaç gün önce fark ettim de sırt çantamı giyerken önce sağ kolumu sokuyorum rahat şekilde ve sonra sol kolumu çantaya baya sürterek sokuyorum. Sol kolumu geçirirken tamda bu harflerin sökülme yönüne göre sürterek geçiriyormuşum kolumu.

bugün biraz inceledim de sırt çantamın askılarının geldiği her yerde bir deforme olmuş, biraz fazla yük koyuyorum ve sürtünmeden dolayı monta zarar vermiş, yani göğüs kısmında da aynı koldaki yazılar gibi iki tane şerit var ve o şeritler kalkmamış ama bir milimlik ufak yarıklar oluşmuş.

sırt çantaları monta zarar veriyor, motoruma 3 lü çanta demiri sipariş ettim ve geldiği gibi 3 lü çanta takıp sırt çantasından kurtulacağım, yada sırt çantası yine kullanırım ama içerisine ağırlık yapacak bir şey koymam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar