Arama sonuçlarınız

1. M

LS2 fabrika tanıtım

Açıkçası ben etkilendim. Demek ki bu adamlar istese hakikaten kaliteli malzemeler üretebilirler. Ucuz kaskları dandik falan ama parasına göre mal yapıyorlar sanırım :) Diğer firmaları da görmek isterim var mı link atacak? https://www.youtube.com/watch?v=idFX5dK63ms
  2. M

Motosiklet artık çok pahalı. Gelin hesaplayalım.

Herkese selamlar. Son zamanlarda motosiklet kullanmanın gerçekten aşırı derecede pahalılaştığını düşünüyorum. 3-4 bin TL'ye motor alınabiliyor, neresi pahalı diye soranlar olabilir. Ama benim bahsettiğim kısım tam anlamıyla motosiklet sürmek. Kısaca bir hesap yapmak istiyorum. Bu hesabı...
  3. M

Katlanabilir sirtlik (sirtlik ve bagaj sıkıntısı)

Selamlar. Hepinizin bildigi gibi sirtimizda, hayati bolgelerimiz var. Olasi bir kazada felce kadar goturebilecek bu bolgeleri iyi korumak gerektigini dusunuyorum. Mont sirtliklarina nedense bir turlu guvenemiyorum. Ayrica sirtlik almak istiyorum ama... Malum motosikletlerde bagaj sorunu var...
  4. M

Mondial RX3i Evo'nun 2016 modelleri yenilenmiş

Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Mondial RX3İ Evo modelinde bazı iyileştirmeler yapmış. Ön ve arka jantları orantısız ve km saati hatalı diye şikayet alınca, ön jantı 19", arka jantıda 17" yapmışlar. Motorun ön siperliğini de büyütmüşler. Renk dizaynı yenilenmiş. Arka dış çamurluk ve 12V şarj...
  5. M

Son zamanlarda artan, motor çalınma olayları

Çalınmalar bu tweetten sonra tavan yaptı. Biraz üzerine durduğum bir konu bu çalınma olayları. Herkes çalınan motora üzülüp arıyor. Peki neden sonrasında nereye gittiğini düşünmuyoruz? Nette biraz arastirma yapinca bu seref yoksunlarinin anlasmali oldugu birini farkettim. Sahsin malum sitede...
  6. M

Eicma fuarına gidecek olan var mı?

Merhaba arkadaslar. Eicma fuari bu sene 19-22 kasim gorunuyor. Bende 21-28 kasim arasi hem fuara giderim hemde valide hanimla gezeriz diye tur satin aldim. Daha once giden var mi? Tavsiyelerinize ihtiyacim var. Biletler nereden, ne kadara alinir vs. Icinizden fuara gidecek olan var mi? Orada...
  7. M

KTM Duke 200

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-rodaji-yeni-bitti-bakimi-yapildi-garantiye-islendi-hatasiz-237174500/detay/
  8. M

Motosiklet hırsızları yakalandığı gün serbest. PES!

Yarışçının çalınan motosikleti 1 hafta sonra bulundu ANTALYA’nın Kemer ilçesinde geçen hafta sonu düzenlenen Red Bull Sea to Sky enduro motosiklet yarışına katılan Yunus Muşmul’un çalınan motosikleti, bir hafta sonra Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulundu. Kemer’de düzenlenen Red Bull Sea to Sky...
  9. M

Honda zam show devam ediyor :)

Cbr 250r 14.700 olmus. Pcx 125 8.350 olmus. Ben mi yeni goruyorum yoksa var miydi? Listeyi gorunce direk aklima bu video geldi nedense. https://youtu.be/roq4cgowuSs
  10. M

KTM sürenlerin bildiği 15 şey

1. Bir KTM alırsın ilk motorun olur ama son aşkındır 2. Fiyatı diğerlerine göre pahalı hemde pazarlaması zayıf bir motordur 3. Malzeme kalitesi olarak diğerlerine fark atan makinadır 4. Sağlamlığını kanıtlamış motordur 5. Dağda, bayırda gidişini görünce vazgeçilmezliğini tekrar kanıtlayan...
  11. M

Kask takmayanlar ve nazi kaskı takanlar izlesin

Kask takmayanlar, nazi kaskı takanlar ve belkide yarım kask takanlar iyi düşünmeli. http://www.liveleak.com/view?i=ef3_1426510348 +18
  12. M

KTM Duke 200

13. M

KTM Duke 200 kullanıcı yorumlarım (Fotoğraflı)

Merhaba. 1 ay ve 650 km'dir Duke 200 kullanıyorum. Motorum 2015 model, ABS'siz versiyon. İlk motorum Pcx 125 idi. Her ne kadar teknik karşılaştırma/değerlendirme yapacak kadar konuya hakim olamasam da, Duke 200 düşünen arkadaşlar için genel bir değerlendirme yazısı yazmak istedim. Şimdi "neden...
  14. M

Hepimizin kaderi bu mu?

Aea açılmış, limon sıkar gibi lafına gülünür. Helal olsun bu adama deyip, Antalya'nın sıcağına isyan edercesine yudumlanır, buz dolu bardaktaki su. Tam bardağı indirirken, artık sokakta içselleşen kaza sesi duyulur. Su bitirilir, sakince makina kapılır. Merdivenleri inerken, yarının manşeti...
  15. M

İtalya veya İspanya'dan motor malzemesi almak istiyorum, yardım

Merhabalar. 1 ay içerisinde İtalya'ya gideceğim. Bir süre gezdikten sonra İspanya'ya geçeceğim. Bu aralar kaskımı ve kışlık montumu yenileme düşüncelerim var. Sorum şu, bu iki ülkeden hangisinde ve hangi şehirlerinde mağaza bulabilirim? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? 2 kask 1 mont alıp...
  16. M

Sırt çantası konusu. (Hangisini seçmeliyim)

Merhabalar. Scooterdan nakeda geçince, kendimi bagaj konusunda boşlukta hissettim. Icine kaskimida koyabilecegim bir sirt cantasi ariyorum. 2 secenek arasinda kaldim. Siz olsaniz hangisini alirdiniz/aldiniz? Alirken suna dikkat et dediginiz bir sey var mi? En fazla 300 tl ye kadar sirt cantasi...
  17. M

Sıfır motosiklet- plaka- ruhsat işlemleri

Merhabalar. Bugün motorumun satış kağıtlarını alacağım. Önceki motorum da takipçiye vermiştim ama bunda durum farklı. Özel plaka alma durumu var, bu yüzden kendim gitmek istedim. Aklımda bir kaç soru var tecrübeliler yanıtlayabilirse sevinirim. 1-Gitmeden sigortayı yaptıracağım. Önce ziraat...
  18. M

Ne alayım demekten sıkıldım ve aldım oh be

1 aydir motor bakip duruyordum. Inazuma, Z 250 sl, Rx3, Cbr 250r, Xmax 250, Sym Joymax derken aklıma Ktm geldi. Duke beni fazlasıyla kendine çekti. Bir ara Rc 200 alsam mı dedim ama onda da foruma bi konu açtım, motordan soğudum resmen. Ktm parca pahali, motor pahali vs vs yorumlar yuzunden 2...
  19. M

RC 200 Neden satılmıyor?

KTM RC 200 neden satılmıyor? Yeni diye mi, yoksa sorunlu mu? Bugün Duke 200 almaya gittim, RC 200'ü görünce vazgeçip 1-2 gün daha beklemeye karar verdim. Gerçekten harika görünüyor ve parça kalitesi R25'den daha iyi geldi bana. Eğer bir sıkıntı falan yoksa gidip RC 200 için kapora vereceğim. Var...