LS2 fabrika tanıtım

Açıkçası ben etkilendim. Demek ki bu adamlar istese hakikaten kaliteli malzemeler üretebilirler. Ucuz kaskları dandik falan ama parasına göre mal yapıyorlar sanırım :) Diğer firmaları da görmek isterim var mı link atacak?

https://www.youtube.com/watch?v=idFX5dK63ms

Son düzenleme:
Meral ettim mobil internetten izledim :) bu kadar işe yine ucuza alıyormuşusuz :)

Yapmayın beyler fabrikayla olmaz o iş! İsterse dünyanın en büyük fabrikası olsun yine olmaz yine olmaz. Üstünde shoei muii, arai marai yazmazsa sittin sene işe yaramaz ölürsünüz...

:)

Ironi yapmis sanirim arkadas :)
Su testleri falan etkileyici geldi bana baya. Illa ki bir arai, shoei, schubert degil ama ben merdiven alti beklerken boyle uretim yapmalari sasirtti :)

evet bu videodan sonra aklımda şekilenen soru ise, seri üretimde olan bir kaskın neden 500 1000 1500tl olduğudur..

aslında dış kasa hepsinde aynı, sprey kaplaması hariç, ve anladığım kadarıyla, içindeki köpüğün boyutu şekli değişiyor
kafadan kafaya yani aslında xl l s m dedikmi köpüğün kalınlığından bahsediyoruz :)) yani bir köpük muhabbetine uçuk rakamlarmı ödüyoruz aynı kaskın farklı bedeni için..

Son düzenleme:
Aaaaaa...
Olur mu hiç..??
Allah sadece onlara beyin vermiş onlarda ARAI SHOEI felan takılır.
LS2 olunca kafan o kadar ucuz mu ?
Ölürsün olm..
O motora o kask yakışır mı..

Yargıya bak..

Baba parası nelere kadirsin..

beyler malzeme kalitesi , ar-ge apayrı bişey. ucuz etin yahnisi çok olur , teknoloji apayrı bişey. vestel telefonla samsung-iphone nasıl farklıysa bu da öyle.

da o marka kasklardaki fiyat farkı konfor kısmından dolayı ve dış kabuktaki daha farklı malzemelerde vs artıyor oda normal bence ls2 de yarışlarda kullanılan kask üretşyor oda ucuz değil sonuçta

LS2 markasının pahalı kaskları da var yalnız :mrgreen: Ama bende ls2 tercih etmiyorum :mrgreen:

Motosikleti
SuZan
Gariban dostu. Fiyat performans kaskı. Tabi ki gönül ister çooook çok daha iyilerini almak fakat kask parası biriktirene kadar 50-100 liraya polissavar kask almaktansa 200-250 ye bir süre idare edilebilir bir marka bence. kullandım. Kazada yaptım. Koruması gerektiği kadarda korudu.

Ls2 (250 tl) alana kadar Nolan al dediler moto magazaya gittim nolan (640 tl) dedim "TIRT O KASK, AVG DÜŞÜN"(800 tl) dediler. Kodumun kapitalist sistemi!! ::belge::

Sen LS2 kaskları küçümseyerek vakit kaybederken,
Adamlar araştırıyor, geliştiriyor, çalışıyor, üretiyor, test ediyor..

beyler malzeme kalitesi , ar-ge apayrı bişey. ucuz etin yahnisi çok olur , teknoloji apayrı bişey. vestel telefonla samsung-iphone nasıl farklıysa bu da öyle.

Belki dusununce haklisiniz ama nasil ki samsungun ucuz modelleri vestelden kotuyse, ls2 nin pahali kasklarida diger markalarin giris seviyelerinden iyi olabilir.
Ornegin 1500 tl ls2 icin buyuk bir rakam ama arai, shoei icin hic bir sey. Bana nedense 1500 liralik ls2'ye daha cok ozenilmistir gibi geliyor.
Tabiki bunlar tahmin. Bu isi yakindan bilemeyiz cogumuz. Gidip fabrikayi gezmek, bilgi almak lazim. Premium markalarin guvenlik ve konforundan hic suphem yok ama bazi urunlerinde isme para odedigimizi dusunmuyor degilim...

ls2 dandik kaskta ürettiği için ve Türkiye de dandik kaska rağbet çok olduğundan ls2'nin ister istemez algısının kötü olduğu kanaatindeyim. Yoksa çok iyi kaskları da var. Adamlar motogp'ye kask yaptı sonuçta. Önemli bir kıstas benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar