RC 200 Neden satılmıyor?

KTM RC 200 neden satılmıyor? Yeni diye mi, yoksa sorunlu mu? Bugün Duke 200 almaya gittim, RC 200'ü görünce vazgeçip 1-2 gün daha beklemeye karar verdim. Gerçekten harika görünüyor ve parça kalitesi R25'den daha iyi geldi bana. Eğer bir sıkıntı falan yoksa gidip RC 200 için kapora vereceğim.
Var mı bilgisi olan?

Bakım ve parça maliyetleri, piyasası, rakiplerine göre güçsüz olması...

fiyatları servis imkanlarını yedek parça fiyatlarını bi karşılaştır da hep beraber görelim.

hocam adanada aydında boluda hangi servise götüreceksin KTM ni? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

türkiye sadece istanbuldan ibaret değil...diğer şehirlerdeki imkanları istanbuldaki gibi değil

Duke satıyor RC satmıyorsa bunu sorgulamak gerek. Bunun KTM markasıyla ilgisi yok.

Kocaeli İl Temsilcisi
Duke 200 parasına , ben olsam Kawasaki z250sl alırdım . Hem daha güçlü duke 200'den . :) Ama paran varsa Kawa'da alma , duke 250 al . 250 CC Naked motorların tahtına oturdu ktm . :)

Ben de başlarda RC 200 düşünüyordum, hiç satılmayan, bilinmeyen motor olduğu için ve Avrupa'da da satılmadığını görünce (Türkiye ve Hindistan gibi gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerde satılıyor) vazgeçtim.

Duke 200 parasına , ben olsam Kawasaki z250sl alırdım . Hem daha güçlü duke 200'den . :) Ama paran varsa Kawa'da alma , duke 250 al . 250 CC Naked motorların tahtına oturdu ktm . :)
Kawasaki z250sl hakikaten altımda sırıtıyor. Duke hiç değilse "haylazlık" motoru diye alınabilir. Yoksa ikiside küçük geliyor. Bütçem 14 bin TL o da son rakam. Açıkçası çıkmak istemiyorum daha fazla, ileride sağlam bir makina alacağım zaten 200cc iyidir.

Ben de başlarda RC 200 düşünüyordum, hiç satılmayan, bilinmeyen motor olduğu için ve Avrupa'da da satılmadığını görünce (Türkiye ve Hindistan gibi gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerde satılıyor) vazgeçtim.

Hocam bende çok satılmasını istemiyorum zaten. Yani 8 ilanda olmasın ama malum sitede.

Son düzenleme:
Mexsico tipi beğendiysen git al. Bizim milletimiz için honda yamaha suzuki vardır. Parça fiyatı filan diyen olmuş ktm gibi sağlamlığı ve üstün teknolojisiyle ünlü olan bir markanın öyle dk. Başı sorun çıkaracağı yok. Mesela cross yarışlarına bakın 3 marka her zaman öndedir ktm, husqevarna, husaberg. Türkiyede kalite değil marka adı önemlidir.

Mexsico tipi beğendiysen git al. Bizim milletimiz için honda yamaha suzuki vardır. Parça fiyatı filan diyen olmuş ktm gibi sağlamlığı ve üstün teknolojisiyle ünlü olan bir markanın öyle dk. Başı sorun çıkaracağı yok. Mesela cross yarışlarına bakın 3 marka her zaman öndedir ktm, husqevarna, husaberg. Türkiyede kalite değil marka adı önemlidir.

Abi ben racing seven bir insan değilim normalde. Ama bunu canlı görünce içim eridi. Birde herkeste olmaması beni kendine çekiyor. Motora zevk için binen biriyim. 2 haftadır motor bakıyorum ve kafam çorba oldu. Xmax'den bir girdim, inazuma vs vs vs derken en son Duke'da karar kıldım. Gittim bu sabah almaya orda da RC200 'ü gördüm. Ama artık model bakacak kafa kalmadı bende. Ya duke alacağım yada rc200.

Rc'de çok domalıyon.Ondan satmıyor olabilir.Şahsen baktım da banada olmadı :)

Valla bende sıradışı az bulunan motorları severim mexico ben de olsam rc200ü alırdım. Zaten r25, cbr250 bu motorlar hayrına verilmiş gibi herkeste var ben oyumu rc200 e veririm. Uzun yola çılmak istersenizde darkcityin açtiğı bir başlıkta airhavk tarzı bir şişen yastık var onu alırsınız hadi hayırlısı.

Abi ben racing seven bir insan değilim normalde. Ama bunu canlı görünce içim eridi. Birde herkeste olmaması beni kendine çekiyor. Motora zevk için binen biriyim. 2 haftadır motor bakıyorum ve kafam çorba oldu. Xmax'den bir girdim, inazuma vs vs vs derken en son Duke'da karar kıldım. Gittim bu sabah almaya orda da RC200 'ü gördüm. Ama artık model bakacak kafa kalmadı bende. Ya duke alacağım yada rc200.

Az bulunan motora sahip olmanın da şöyle dezavantajları var yalnız. Az olduğundan servislerin çok tecrübesi yoktur motor hakkında, aksesuar desen bulamazsın. Ben bunları çok düşündüm, bir de RC390 test ettim, sonra vazgeçtim. Tip önemli motorda ama işlevsellik daha önemli benim için. Duke'a çanta manta, koruma demiri pek takılmadığı için gittim Inazuma aldım.

Son düzenleme:
Bende de yzf r125 var rc200 e aklım gidiyor. Ktm nin fabrikasını gösterdiler tv de izledim adamlar prensip sahibi. Ben yamaha kullanıcısı olarak düşük cclerdeki motorları bile özenle yaptıklarına inanıyorum. Otur parça kalitesini incele, yamaha dan da , honda ve kawadan da daha güzel malzeme kullanmışlar. Bence muhteşem kalite ve harika bi motor. Motorumu satmış olsam düşünmeden rc200 ya da rc250 alırdım başkası yok. Wp ters çatal 250cc grubunda ne yamaha ne hondada var.

Racing olduğunda genelde honda yamaha tercih ediliyor. En büyük sebeplerden biri bu.
Duke 200 ile aynı olduğu içinde fazla sıkıntı çekmeksin parça konuusnda fakat küçük şehirlerde servis maalesef yok. Şehirdışına çok çıkmıyorsan bu da büyük bir problem değil :)

Çalınma konusunda da az satılan motoru avantajını unutmamak gerekir :D

Bence 200cc gayet yeterli olacaktır. Parçası bulunmuyor diyenlere, gayet de kolay bulunuyor 3günde geliyor diyorlar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Kalite olarak r25i 3 e 5 e katlar. Ha ben motorumun bakımlarını kendim yapıyorum servis filan pek sorun olmuyor benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar