Ne alayım demekten sıkıldım ve aldım oh be

1 aydir motor bakip duruyordum. Inazuma, Z 250 sl, Rx3, Cbr 250r, Xmax 250, Sym Joymax derken aklıma Ktm geldi. Duke beni fazlasıyla kendine çekti. Bir ara Rc 200 alsam mı dedim ama onda da foruma bi konu açtım, motordan soğudum resmen. Ktm parca pahali, motor pahali vs vs yorumlar yuzunden 2. El cbr 250 almak uzereydim. O motoruda gözüm tutmayinca kalbimin sesini dinlemek istedim ve gidip bu haylazı aldım. Umarım Pcx'i aramam. Gönlümden geçen buydu, parcayi, servisi, 2. Eli unuttum bunu aldım :)
Allah olmayanlara daha iyisini nasip etsin inşallah. Alana kadar başınızı şişirdim hakkinizi helal edin. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun da hic ayrinti vermemissin kac model kac km ne kadar?bilgi verirsen sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Nazar değmesin görünümü çok hoş :cat: :cat:

hayırlı olsun en doğuru karar emin ol hiç pişman olmican.
tek sıkıntı gitiğin her yerde odak noktası olman sorulardan sıkılıcan.
ilk soru abi markası ne.
ikincisi abi kaçlık ve kaç yapar bu:))
bunlara dayanırım diyosan sorun yok.
benim yaramaz 56000 de oldu allaha şükür tık yok periodik bakımlar dışında bişey çıkmadı:cat:

RC200 de boş motor değil yani ama insan yanlışta olsa doğruda olsa istediğini yapınca rahatlıyor allah utandırmasın hayırlı olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyati hala 12.900 mu.cok soruyom kusura bakma benim de aklimdaki modellerden biri de ondan.

Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle, hayırlı olsun güle güle bin..

Motosikleti
BWS 100
Hayirli olsun, cok iyi bir secim.
Pcx i aratmayacagina eminim. Manuel vites gibi bir faktor var en basindan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar