Sırt çantası konusu. (Hangisini seçmeliyim)

Kaskı gidona kilitleyip motosiklet üzerinde bırakıyorum.
Adidas sırt çantası kullanıyorum.
100203451_1.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskı sırt çantasında taşıyan pek görmedim motosiklet üzerinde bırakacaksınız kask için kilitler var. Veya elinizde olacak.

ben olsam ikisini de almazdım çünkü sırt çantasına 300 tl verecek kadar zengin değilim. :mrgreen:

-su geçirmez olmasını
-sırtta ortası boş hava geçirebilecek ped olmasını
-laptop bölmesi de olmasını göz önünde bulundurabilirsin

Riderdenim markasinin sirt cantasi var, standart canta gibi duruyor, bir fermuarla genisleyip kask alabiliyor. Ben onu kullaniyorum tavsiye ederim. Su da gecirmiyor.

Riderdenim markasinin sirt cantasi var, standart canta gibi duruyor, bir fermuarla genisleyip kask alabiliyor. Ben onu kullaniyorum tavsiye ederim. Su da gecirmiyor.

Gayet iyi. Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz? Suda olsaydi/olmasaydi dediniz mi hic?

Ayrica cevap veren herkesede tesekkurler.

gecen bende konu açmıştım mercana'a gidip 50 liraya aldım.yağmur falan geçirmez dedi satan amca.

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-20-srt-cantas-id_8330473.html

fiyatı kesınlıkle 120 tl felan olmalı ama çok uygun, sırt havalandırması var 20 litre çok güzel. o fiyatlara çanta almaya kalkmayın

dostum samsonite'a git. orda çok güzel sırt çantaları var. deri su geçirmez belden bağlantılı falan çok hoş çantalar var bir bak bence.

Normal bir sırt çantası alın. Motordan indiğinizde kaskı kolunuzun altından geçen sırt çantasının ipine kilitleyin yanda sallansın hiçbir sıkıntıda vermiyor çok rahat oluyor.:wiinkk:

Bende göğüs bağlantısına çok takılıyordum.kullanmaya başlayınca çokda önemli olmadığını anladım

Bende göğüs bağlantısına çok takılıyordum.kullanmaya başlayınca çokda önemli olmadığını anladım

Ben MT-03 kullanırken bir kere uzun yola normal çantayla çıktım. Virajlarda kayıp durmasından o kadar rahatsız oldum ki döner dönmez göğüs bağlantısı olan bir çanta aldım spor mağazasından. Ama bu sefer de su geçirmezliği unuttum. :)

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-20-srt-cantas-id_8330473.html

fiyatı kesınlıkle 120 tl felan olmalı ama çok uygun, sırt 1 var 20 litre çok güzel. o fiyatlara çanta almaya kalkmayın

Birazdan gidip decathlona bakacagim. Canta hos gorunuyor, guzelse 2 adet alirim. Tesekkur ederim :)

Sırt çantasına 300 lira bütçe ayırabiliyosan. Biraz daha bekleyip 400 lira civarına çanta demiri ve çanta olayını halledebilirsin. 50 liralık çantalar da iş görüyo baya. Çanta demiri linkini de aşağı koyuyorum.
http://www.feyizoglu.com/Duke-125-11-12-Arka-canta-Tasiyicisi_47863.html#0

Tesekkur ederim ama topcase istemiyorum. Enduro harici bir motor almadikcada takmam. Surus zevkimi öldürüyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar