Sırt çantası konusu. (Hangisini seçmeliyim)

Decathlon gibi yerlere bakmadan hiç alma, kaskı da çantanın içine koymanın manası yok, dışına asıcaksın. Böylece mont ve dizlik vs çantanın içinde olacak :)
Çantayla koşmadığın sürece kask rahatsız etmiyor. Standart eastpack dan biraz daha büyükçe birşey tavsiye ederim.
Arkadaki laptop bölümünede sert bir plaka koyduğunda da çanta içindeki malzemeler rahatsız etmez.

Gidince bakacagim hepsine. Insallah kalitelidirler de ucuza hallederim bu isi

Gidince bakacagim hepsine. Insallah kalitelidirler de ucuza hallederim bu isi

2 adeti var birinde havalandırma var birinde yok havalandırma olanı alın sertbide korumada sağlar, ben artçı kaskını çantayı kapatan çıtçıtların arasına sıkıstırıyorum (gorunce anlarsınız tarif edemedim) bel ve gogus baglamasıda var

Hocam dağcı çantası almanı tavsiye etmem. Eğer alacaksan kesinlikle linkini attığın givi marka çantayı yada benzerini al ufak ve o şekilde olması büyük avantaj şeklini devamlı koruyor ayrıca rahat. İnsan alırken büyük heybetli olsun istiyor ama içini doldurmayınca şeklini kaybediyor çantalar özellikle dağcı çantaları eğer içini doldurursanızda çok ağır oluyor o kadar ağır çantada sorun. Günlük işler için en uygunu Givinin o modeli yada benzerleri.

Bahsettigimiz tum cantalari inceledim. Kappa cok buyuk, decathlondakilerinde boyutu orantisiz. Normal alsam kayiyor. Iki ucu bklu degnek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar