Honda zam show devam ediyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vurur yüze ifadesi yine mi zam gelmiş bitanesi.

Dolar euro iniyor Honda hala biniyor :mrgreen:

Zamanında kredi çekip 3 cbr alacağım kapalı garajım var diyen arkadaşa bi tarafımla gülmüştüm , olm galerici misin ne işin olur diye :) Adam haklıymış vazgeçirmeseymişim keşke.

Orjinal japon malı Honda bilen bilir Honda hayat demektir :cherry:

Canı sıkılınca zam yapıyor adamlar "vurur yüze ifadesi neden böyle yapıyon bitanesi" :sunny: 'Honda'

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zYm4QR.jpg

Hondaya saygı duruşunda bulunacak adamlar var her şey müstehak 2 elleri değerlendiğinden herkesin işine gelir 2005 600rrlara 25 lira diyorlar :)

Bence bu yumuşatma zammı. Yılbaşından sonra esas kur farkı ve zam ortaya çıkacaktır. Motor almaya niyeti olan 2014-2015 bakmasın ve alsın çünkü seneye elindeki bütçeyle onları bile alamayacak...

Moderatör
Gelişmiş ülkeler liginde değiliz.
Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Hatta emekleyerek gelişmekte olan bir ülkeyiz.
Hangi siyasi hareket olursa olsun, 60 yaş üzeri sabun bile yapılamayacak insanlar tarafından yönetiliyoruz.
Dünya markası hiç bir ürünümüz yok. Yerli otomobil üretecek bir babayiğit aradı devlet, ondan da ses soluk yok şimdilik.
Hadi otomobil üretme, motosiklet üret, hem argesi yatırım maaliyeti vs. daha ucuz. Bir de isteyene ücretsiz motosiklet ehliyeti ver, hem trafik sorununu çözersin. Bak ben iki gram aklımla düşünebiliyorken, sen neden beni düşünmüyorsun arkadaş?

Yok ama, biz milli helikopter yaptık, uçak gemisi yaptık, tank yaptık. E yapıp satabiliyor musun onu de hele? Dünyada silah ticareti yapan ülkelerle yarışabilecek misin?

Kısaca zammı yapan Honda değil, yarın diğerleri de yapacak, sen de yarın olmasa da öteki gün gidip alacaksın...

Gelişmiş ülkeler liginde değiliz.
Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Hatta emekleyerek gelişmekte olan bir ülkeyiz.
Hangi siyasi hareket olursa olsun, 60 yaş üzeri sabun bile yapılamayacak insanlar tarafından yönetiliyoruz.
Dünya markası hiç bir ürünümüz yok. Yerli otomobil üretecek bir babayiğit aradı devlet, ondan da ses soluk yok şimdilik.
Hadi otomobil üretme, motosiklet üret, hem argesi yatırım maaliyeti vs. daha ucuz. Bir de isteyene ücretsiz motosiklet ehliyeti ver, hem trafik sorununu çözersin. Bak ben iki gram aklımla düşünebiliyorken, sen neden beni düşünmüyorsun arkadaş?

Yok ama, biz milli helikopter yaptık, uçak gemisi yaptık, tank yaptık. E yapıp satabiliyor musun onu de hele? Dünyada silah ticareti yapan ülkelerle yarışabilecek misin?

Kısaca zammı yapan Honda değil, yarın diğerleri de yapacak, sen de yarın olmasa da öteki gün gidip alacaksın...

hepsini düşünüyolar usta merak etme, ama sadece işlerine geldiği şekilde hareket ediyolar.

Yamahasi Hondasi hepsi aynı, döviz dussede yukselsede fark etmez, zam yapmak onların ruhunda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar