- Konu Yazar

1. Bir KTM alırsın ilk motorun olur ama son aşkındır
2. Fiyatı diğerlerine göre pahalı hemde pazarlaması zayıf bir motordur
3. Malzeme kalitesi olarak diğerlerine fark atan makinadır
4. Sağlamlığını kanıtlamış motordur
5. Dağda, bayırda gidişini görünce vazgeçilmezliğini tekrar kanıtlayan makinadır
6. Diğerlerini satmak istersin ama bir Duke asla değiştirmek istemezsin
7. İkinci eli sıfırı kadar pahalı motordur
8. 125liğini başlangıç motoru olarak alanı şaşırtan derecede torku olan makinadır
9. Artçıyla bindiğinizde gücüyle yoran motordur
10. Başta çocuk motoru gibi gelip motor gücünü görünce fazla geldiğini düşündüren motordur
11. Racing motorlarla kıyaslama yapanı üzen makinadır
12. Pahalı görüldüğü için bok atılmadan durulmayan makinadır
13. Kaya gibi süspansiyon, anne eli gibi yumuşak debriyajı olan motordur
14. Minik görünsede maksimum verim alınacak motordur
15. Virajlarda keyfinizi ikiye katlayan motordur
---ALINTIDIR---
Nette denk geldim ve paylaşmak istedim. Bir KTM Duke 200 kullanıcısı olarak tabi ki katılmadığım bir kaç madde var. 2. el değeri zayıf, bu en başta geliyor. Titreşim var motorda, ellerde yok ama hissedilir derecede ayaklarda var. Sele sert. Yani duke serisinde konfor beklemeyin. Artçı konforu zaten yok
Yalnııız ivmelenme, viraj zevki, tek silindirin verdiği o asilik, tüm gözleri üzerine çeken tasarım, gaz hissiyatı, parça kalitesi, anlatılmaz. 200 cc olmasına rağmen çoğu 250 cc ile kapışabilir. Bu yüzden motorun üzerine çıkınca geride kalan her şeyi unutuveriyorsun. KTM neden tutkuymuş, kullandıkça anlıyor insan.
Alırken düşündüğümün aksine parça fiyatları ucuz. Yani diğerleriyle karşılaştırınca hakikaten ucuz. Motora pahalı diyordum ama düşününce çelik fren hortumu bile koymuş adamlar, boşuna bu fiyatı istemiyorlar dedim. Ha birde, yakıt var ya o yakıt ah
Bu başlığı KTM'i övmek veya milletin dikkatini çeksin diye açmadım. Zaten motorun çok satmasını istemiyorum. Kızılay dağıtmış gibi dolanmayalım ortalıkta. Kimseye bir şey kanıtlama çabasında da değilim, o yüzden eleştiri yaparken beni değilde KTM'i eleştiriseniz sevinirim :bounce: