Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

Ayder'e muhlama yemeye gezisi

okul çıkışı Veysel hocaya "bi çılgınlık yapacaz varmısın dedim. varım dedi. niye çılgınlık, çünkü hava soğuk ve sürekli yağmur yağıyor. ben yeni korumalı mont ve pantolonumu giydim,bunları denemek istiyorum. o da kalın giyindi ve üzerine yağmurluk ve benim korumaları taktı. botlar su geçirmez...
  2. fusuy364

Pazar'dan yukarı

Kujumax'a ithafen, Pazardan birkaç km Hemşin tarafına gittikten sonra sola dönüyorum şu karşıdaki tepeyi gözüme kestiriyorum sevdiğim tarz karelerden işte o tepedeyim. bu ise içtiğimiz çay.yakında toplayacaklar bu yeni filizleri Ardeşen de buradan...
  3. fusuy364

Yayla yolları keşif gezisi

Uploaded with ImageShack.us bu gün ilk önce Ayder yaylasını tepeden gören bir yaylaya(Huser yaylasına) çıkmak istedim. sonrasında da Pokut yaylasına çıkmak istedim. işte ben de onu diyorum, istedim:mrgreen: bu arada Pokut yaylası için bknz...
  4. fusuy364

Elint-Cakalaz- Fusuy364 Arhavi ve Hopa gezimiz

Gökhan: Doğan, Hopa'ya gidelim Doğan: ne Hopası, aha bu meret kaç para yakayi biliymisin? Sonuç: bu poz:mrgreen: bir de bunu izleyin http://www.dailymotion.com/video/xiht4b_doyan_fun Doğan'ın benzin bitince motorunu biraz...
  5. fusuy364

Fındıklı'dan yukarı( 27.04.2011)

bu gün öğleye kadar okul yoktu. hava da güzel, yine yerimde duramadım. Fındıklıdan, çok yukarı gitmemiştim. bu sefer bayağı gittim. yolu çok kötüydü, ama çok zevkliydi. fazla fotoğraf çekmedim. iyi seyirler bulutlar çok ilginç. dağların hemen yukarılarında ise sis var Fındıklının Aslandere...
  6. fusuy364

Çayelinden Yukarı (24.04.2011)

bu gün farklı bişey yapalım dedik, hiç bilmediğimiz bir yere hiç haritaya bakmadan, hiç kimseye sormadan gidelim dedik. Rizenin Çayeli ilçesinden yukarı doğaçlama bir gezi yaptık öğretmen arkadaşla. gidebildiğimiz yere kadar gittik bayağı zevk aldık. iyi seyirler bu köpekler bana saldırmak...
  7. fusuy364

Elint-Cakalaz- Fusuy364 Rize gezimiz

Bu gün Rize'ye güzel bir gezi düzenledik. Gökhanla Doğan motorlarını satacaklarından dolayı daha çok motor fotoğrafları var ama idare edin.bir de benim çamurda enduro deneme videosu var. işte linki: http://www.dailymotion.com/video/xidepj_camurda-enduro_auto iyi seyirler Ardeşende ilk...
  8. fusuy364

Karadenizin sisli dağlarına doğru(21.04.2011)

bu gün ufak bir gezi gerçekleştirdim. bu günkü gezimde maksadım dağların tepesinde sisin içerisine girip geri dönmekti şu karşıda dağın üstünde olan sisin içerisine gitmeyi planlıyorum. köprüden geçip dağa beri tırmanıcam Fırtına deresi coşmuş bayağı çıktım bir köyün içerisinden geçerken...
  9. fusuy364

Pimpilona yaylasına doğru (19.04.2011)

bu gün yine okul çıkışı bi çılgınlık yaptım ve Pimpilona yaylasına yol durumunu öğrenmek için ve biraz da macera için çıkayım dedim. Pimpilona yaylası yaklaışık 2200 civarlarında bir yayla.bayağı bi manzarası var. 4x4lerle daha önce çıkmıştık.karlar eriyince motosikletimle çıkmayı düşünüyorum...
  10. fusuy364

Işıklı ve Hamidiye zirveleri(14-15.04.2011)

Dün ve bu gün gerçekleştirdiğim iki gezi: dün Veysel hoca ile okul çıkışı gezimizden görüntüler tepede seyirli biyerdeyiz Işıklı'ya inip Hasan hocamızı ziyaret ediyoruz. fotoğraftaki meyveye ağaç kavunu diyolarmış. büyükçe bir limon gibi Hasan hocanın arıları...
  11. fusuy364

matematikçilerin motor arkası yazıları:)

önceden bu verildi mi bilmiyorum ama "matematikçilerin araba arkası yazıları"nı biraz motosiklete uyarlayıp değiştirmeye çalıştım. paylaşmak istedim matematikçilerin motor yazıları: -Hatalıysam hesap et: 600cc+96cc=? -3 bilinmeyenli denklem çözerim, geçme beni çok pis ara gaz veririm...
  12. fusuy364

zirve arayış çabaları(08.04.2011)

daha önce çıkmaya çalıştığım, fakat kar engelinden dolayı devam edemediğim zirveye çıkmak istiyorum. şuradaki Dikkaya köyünden yukarıya olan gezi http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/86844-tepe-serisi-8-a.html burası kar olduğu zaman tıkandığım yerdi şimdi...
  13. fusuy364

Küçük kır gezintimiz

Bu gün hayatında hiç motosiklete binmemiş bir öğretmen arkadaşımla, daha önce gitmiş olduğum bir tepeye çıktık ve oranın civar yollarında biraz gezip yine rasgele yollardan aşağıya indik. paylaşmak istedim. iyi seyirler Ardeşeni tepeden gören zirve...
  14. fusuy364

Çakma endurocu yine dağlardaydı-Işıklı beldesi civarı-29.03.2011

Salı günleri öğleden sonra dersim olmadığından yine yerimde duramadım ve dağlara çıkmaya karar verdim.bu sefer ki gezim Ardeşene bağlı Işıklı beldesinin zirveleri veya zirveye ulaşma çabaları şeklinde oluştu. şu karşıki karlı dağa çıkmak istiyorum(fotoğrafta çıkmamış ama :) ) çünkü yeni...
  15. fusuy364

Tunca beldesi ve civarı(belgesel tadında bir gezi-27.03.2011)

Bu gün yine hava süperdi ve bu sefer Ardeşenin Tunca beldesine çıkmaya karar verdim. oradan da o tepe senin bu tepe benim devam edecektim. yine doğaçlama tarzı bir gezi gerçekleştirdim. bu sefer diğer gezilerime göre daha çok keyif aldım. iyi seyirler şu karşıki vadi Tunca beldesine götürecek...
  16. fusuy364

oradan buradan şuradan gezisi(26.03.2011)

Bu gün hava açık ve sıcaktı. gezmek için bire bir. Bu günkü gezimde ilk önce Hemşin'in Çağalver tepesine çıkmak için yola koyuldum. oradan geri dönüp Hemşin'den yukarı Kaçkarlara doğru biraz çıkayım dedim ama fazla gitmedim. sonra geri Ardeşene dönüp geçen hafta çıktığımız tepenin karşısındaki...
  17. fusuy364

Çakma endurocu fusuy364'ten enduro denemeleri(bu günkü gezimden. 19.03.2011)

http://s1130.photobucket.com/albums/m528/fusuy364/?action=view&current=akmaendurocular.mp4
  18. fusuy364

Çevre tepe ve zilkale gezisi

bu gün sabah erkenden öğretmen arkadaşım Fatih hocayla daha önce tek çıkmış olduğum ve sis bastırmasından dolayı hemen kaçtığım dağın tepesine çıktık.öğleden sonra da başka bir öğretmen arkadaş ile Zilkale'ye gezintiye gittik. Bu arada gittiğimiz yerler Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçeleri...
  19. fusuy364

tepe serisi 8

Bu gün öğleden sonra dersim yoktu. bu sefer daha yüksek bir dağı gözüme kestirdim. Ardeşenden bakıldığında bütün Ardeşen ve Pazar ilçelerini ve Kaçkarların büyük bir bölümünü görür gibi duran bir dağ ve tepeydi. Buralı öğretmen arkadaşlardan nerden gideceğimi öğrendim ve bastım gaza. Ayder yolu...
  20. fusuy364

tepe gezisi 7 ve Ayder yaylasında son durum(13.03.2011)

Bu gün sabah erkenden yine yollara düştüm. geçenlerdeki bir gezimde tepeye çıkan yolda yol yapım çalışmaları olduğundan zirve yapamamıştım. içimde ukte olarak kaldı. bu gün çözdüm onu ve yine Ardeşen manzaralı bir tepeye çıktım Sonrasında Ayder yaylasına açtım gazı.işte tepe gezim ve Ayder...

Yeni mesajlar