Ayder'e muhlama yemeye gezisi

okul çıkışı Veysel hocaya "bi çılgınlık yapacaz varmısın dedim. varım dedi. niye çılgınlık, çünkü hava soğuk ve sürekli yağmur yağıyor. ben yeni korumalı mont ve pantolonumu giydim,bunları denemek istiyorum. o da kalın giyindi ve üzerine yağmurluk ve benim korumaları taktı. botlar su geçirmez. eldivenler ise, bende yeni aldığım yazlık eldivenler, ona da kışlık korumalı eldivenleri verdim. iki tane de balaklava vardı. ,iki de kask. herşey tamam.

hazırız

çeşme başı mola.

Çamlıhemşine geldik. köprüde birkaç fotoğraf

Ayder'deyiz.birkaç poz da buradan alıp muhlama yemeye gideceğiz

muhlama yiyeceğimiz yerdeyiz. Ayderin hemen bir kaç km aşağısında

orada "mısır unu değirmeni" yazıyormuş. lazca.

yeme de yanında yat:p

bu da mısır ekmeği ve bal ikramı. buradan sonra doğru Ardeşene. bunun üstüne bir de maç yaptık, tabi ikinci yarı kesildik biz:pr:

Son düzenleme:
yine harika bi gezi olmuş elinize sağlık fotoğraflara bayıldım doğrusu.yaa şu karadeniz bölgesini hep görmek gezmek istemişimdir ama şuana kadar kısmet olmadı :),canım memleketimin ne güzel köşeleri var,böyle yerler gördükten sonra istanbulda nasıl yaşıyoruz her gün bu tarfiğe bu hava kirliliğine nasıl katlanıyoruz diye kendime soruyorum :)

nerden nere getirdim konuyu yahu :),devamını dört gözle bekliyorum yeni gezinizin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun gerçekten..Madem motor var..İki de motorcu ruhu..O zaman bu havaların ne suçu var değil mi..:)
güzel kareler gerçekten..tebrikler ve teşekkürler..
bi an içime bir ürperti gelmedi değil bu saatte..Hava oldukça kötü görünüyor ama gönüller güzel..ayrıca da afiyet olsun..
Devamını da bekliyorum..

Adana İl Temsilcisi
yusuf bu AYDER'e ben resmen aşığım.o ne güzel bir yer,insan burada yaşasa sanırım ölmez.sağolasın tekrar hatırlattığın için.:cat:

Resimleri görünce dayanamadım yazdım, 2008 yılında 4 arkadaş Doğu Karadeniz gezisi yapmıştık hatta sizin sallandığınız salıncakta sallanıp resim çektirip muhlama ve alabalık yemiştik tekrar o günlere gitmek güzel oldu teşekkürler.

yusuf kardeş sen hiç durmazmısın abi hergün geziyorsun desek olur Allah yolunu açık etsin çok güzel yerler oraları teşekkürler dileriz

üstad sabah sabah mıhlama mısır eklegi bal offf canım ne çekti yarasın resimler güzel bu mıhlama içinde olsa oralara gidesim var hoş resimler götürdü

ayder, en çok gitmek istediim yerlerden biri, tabi muhlama da en çok yemek istediğim :)

harika gezi yapmısısnız hemşerım muhalamada harika paylaşımınız için teşekkürler
yaza geleceğim oralara motorumla :)

F54

gezi bahane mıhlama şahane olsada yesek:rendeer:

Ne güzel yerlere gitmişsiniz yine...
Şimdiden özledim muhlama yemeyi yahu...
Bu arada, o salıncak derenin üzerinde mi salınıyor? :silent: :)

yok, dere değil,derenin yanında:) altı dere gibi gözüküyor sanırım:p

Yusuf yine iyi gezmişsin tebrikler.O degilde Ayder'e nazar degecek diye korkuyorum. Okadar saglam fotoğraflar çekme yahu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------

Ne güzel yerlere gitmişsiniz yine...
Şimdiden özledim muhlama yemeyi yahu...
Bu arada, o salıncak derenin üzerinde mi salınıyor? :silent: :)

Cezerye senden sonra 1-2 agaç kurudu.:p

Yusuf sana cok fena ayar oluyorum kazara biyerlerde denk gelmeyelım.

İnsan düşmanına yapmaz bu işkenceyi beeee sen koca motosiklet.neti çatlatıyorsun. yakışıyormu hiç sana :p:rendeer:

Yusuf yine iyi gezmişsin tebrikler.O degilde Ayder'e nazar degecek diye korkuyorum. Okadar saglam fotoğraflar çekme yahu:

yav bunlar sıradan fotoğraf, ne sağlamı:p sırf fotoğraf çekmeye gitsem o zaman sağlam olur:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

Doğan, akşam geri dönüşte hem fırtına hem karla karışık yağmur olmasına rağmen biz Ayderden aşağı indik, senin aklının ucundan bile geçmez böyle bişey. ama kıyafetler, botlar ve yağmurluklar su geçirmediğinden hiç sıkıntı olmadı.bu arada senin kros işi ne oldu. gitmeyecekmiyiz Trabzona?
Harbitürk, gelin beraber yapalım bu işkenceyi:p ,teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar