tepe gezisi 7 ve Ayder yaylasında son durum(13.03.2011)

Bu gün sabah erkenden yine yollara düştüm. geçenlerdeki bir gezimde tepeye çıkan yolda yol yapım çalışmaları olduğundan zirve yapamamıştım. içimde ukte olarak kaldı. bu gün çözdüm onu ve yine Ardeşen manzaralı bir tepeye çıktım

Sonrasında Ayder yaylasına açtım gazı.işte tepe gezim ve Ayder yaylasında güncel kar durumu:

Şu karşıdaki tepeye çıkacağım

bayağı yaklaştım,az kaldı

geçenki gezimde burada bir levha vardı,"taze beton,yol kaplı" diye:p , çıkamamıştım. şimdi açık

karşıda Ayder taraflarına kar yağıyor

karşıda geçenki gezimde çıktığım tepe. (sis bastırmıştı,o gezi)

Şu soldaki yol tepeye çıkarır gibi geliyor. buradan çıkıyorum

Güzel manzaralar geliyor bu arada

yol o kadar yumuşak ki anlatamam

sanırım tepeye az kaldı

bu yol beni zorlayacak gibi,zemin aşırı derecede kaygan ve yokuş

köklüyorum gazı ama ne çare, ancak oraya kadar çıkabiliyorum.biraz sonra da yol bitiyormuş zaten.

aşağıdaki arazi tam enduroculara göreydi.kar yeni erimiş. çamurda eğlen dur.

tepeye ulaşabilmek için biraz yürüyorum. çünkü yol bitmişti zaten motorla çıktığım yerde.
sanki bu burayı aşınca manzara gelecek gibi

ve öyle de oluyor.yalnız dayanamayıp şu karşıdaki tepeye de yürüyerek gidiyorum.oradan da Ardeşen tamamıyla gözüküyor.

işte o tepeden Ardeşenin görünüşü, yalnız birazdan sis bastıracak gibi

öyle de oluyor

sis iyice aşağıya çökmeye başlıyor, buradan motoru nasıl çevirdiğimi ne siz sorun, ne ben söyleyeyim

aşağı vadiye iniyorum ve bir manzara alıyorum. fırtına deresinin bir kolu

bu su birikintilerinden geçmek çok zevkliydi. bunlardan 4-5 tanesinden geçiyorum. bir iki tanesi hemen hemen motorun 5te 2sini gömüyordu.

Fırtına deresinden de bir görüntü alıyorum

işte Ayder yaylası yoluna ulaşabildim nihayet

Benim motorun arkadaşları:p

Ayder yaylasına az kaldı

güzel manzaralar var

Bu manzarayı hemen hemen her gidişimde çekiyorum Ayder'de

Yukarıda yurdum insanı poşetlerle kayıyor(ben de çok kaydım burada,önceki gezilerimde de bu manzaralardan çekmiştim)

yorum yok

Ayderin yukarısına doğru gittim ama yol kapalı,buraya kadar

Burdan yukarı aslında yol var ama belli bile olmuyor. Buradan Çeymakçur,Huser, Yukarı kavron yaylalarına gidiliyor

Ayderin bir iki km aşağısında bir tesiste yemek molası veriyorum. sıcacık bir ortam, fena üşüdüm bu arada

elimi içine soksam mı acaba:p

İşte yemek yediğim yer.elektiriğini felan kendi üretiyor burası. ayrıca küçük bir hayvanat bahçesi ve kocaman bir salıncağı var buranın

Dönüşte bir mola ve ayak ısıtma çalışmaları:p botlarımı giymediğime pişmanım tabi:pr:

teşekkürler

Harika bir yermiş insan tüm ömrünün stresini burada atar çok güzel gezi fotoğrafları tebrik ederim :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tekerine emeğine sağlık yine imrendirecek kareler ....

Paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Güzel, zevkli ve zahmetli bir gezi olmuş. Yalnız olmak biraz tehlikeli sanki, bir motorlu arkadaş daha bulmak gerekiyor..

teşekkür ederim yorumlarınız için. tek gezmek tehlikeli olmaya tehlikeli de gelen oldu da biz mi kovduk:mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Güzel bir gezi güzel kareler rabbim kaza bela vermesin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler:)

hemşerim aydere kışın hiç cıkmadım sayende bi kaç kış resmi görmüş oldum :)
eline saglık kazasız belasız geziler inşallah

Adana İl Temsilcisi
sen tek kelimeyle harikasın yusuf kardeş.diğer arkadaşların da dediği gibi bence de bir arkadaş bulsan yanına sanki daha emniyetli ve keyifli olacak gibi.tebrikler.:rendeer:

sen tek kelimeyle harikasın yusuf kardeş.diğer arkadaşların da dediği gibi bence de bir arkadaş bulsan yanına sanki daha emniyetli ve keyifli olacak gibi.tebrikler.:rendeer:

teşekkür ederim. bu tarz motorla bana eşlik edebilecek kimse yok. sadece artçı olarak bi öğretmen arkadaşla gidiyoruz o müsait olursa. ama haftaya bir motor ustasıyla bişeyler planlayacağız gibi. o da enduro motorla gelecek büyük bi ihtimal. gerçekleşirse süper olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar