- Konu Yazar
bu gün yine okul çıkışı bi çılgınlık yaptım ve Pimpilona yaylasına yol durumunu öğrenmek için ve biraz da macera için çıkayım dedim. Pimpilona yaylası yaklaışık 2200 civarlarında bir yayla.bayağı bi manzarası var. 4x4lerle daha önce çıkmıştık.karlar eriyince motosikletimle çıkmayı düşünüyorum bir mani olmazsa. işte fotoğraflar:
Yeni motosiklet botlarım. %100 su geçirmez. 10 lira:queen:

Buradan içeri sapıyorum Çayırdüzü köyüne doğru. tırmanışa geçecem

benim botlar bayağı iş görüyor

ilk defa karşılaştığım bir kuş türü, Atmaca da olabilir yalnız

Burada yol bitti,geri dönüp başka yol deneyeceğim,zaten yanlış girdiğimi başından sezmiştim

evet şu sağ taraf yol doğru yol olacak.

Burası uçmuş

taşlar tepetaklak

bu kar birikintileri beni bayağı bi zorlayacak

Ayı izi mi ne

Bu arada bayağı bi yükselmişim

karla olan mücadelelerim

tekerlek çok şekil oldu ama

zar zor geçiyorum orayı

Burada motoru bırakıyorum. daha zorlamaya gerek yok. ilerde çok kar var zaten. yürüyerek devam ediyorum biraz

başka mahluklar da geçmiş buralardan

seyirli bir yer buluyorum. normalde aşağı tarafta çok uzaklardan Ardeşen gözükmesi lazım ama Ardeşenin üstünü sis kaplamaış.

Sisten dolayı güneş de bu şekilde gözükebiliyor zaten

bu da yolun devamı. yani anlaşılan bir ay kadar daha beklemek lazım Pimpilona yaylasına çıkmak için

Dönme zamanı, motorum gözüktü uzaktan.

Dönüşte aşağıdaki şelalede tekrar duruyorum. hava biraz daha kakardığından düşük perde hızıyla bu şelaleyi bu şekilde çekebildim.

uzaktan Ardeşen-Ayder yolu gözüktü

dönüşte baktım 4-5 çocuk. tahta arabalarıyla oynuyorlar. Ardeşende bu tahta arabalar meşhurdur. festivali felan olur,yarışırlar.

Çocuklarla bayağı bi muhabbet ettim. bu fotoğrafları da mail adreslerine göndereceğim:cat:

bu manzara ile gezimi sonlandırıyorum.

Yeni motosiklet botlarım. %100 su geçirmez. 10 lira:queen:

Buradan içeri sapıyorum Çayırdüzü köyüne doğru. tırmanışa geçecem

benim botlar bayağı iş görüyor

ilk defa karşılaştığım bir kuş türü, Atmaca da olabilir yalnız

Burada yol bitti,geri dönüp başka yol deneyeceğim,zaten yanlış girdiğimi başından sezmiştim

evet şu sağ taraf yol doğru yol olacak.

Burası uçmuş

taşlar tepetaklak

bu kar birikintileri beni bayağı bi zorlayacak

Ayı izi mi ne

Bu arada bayağı bi yükselmişim

karla olan mücadelelerim

tekerlek çok şekil oldu ama

zar zor geçiyorum orayı

Burada motoru bırakıyorum. daha zorlamaya gerek yok. ilerde çok kar var zaten. yürüyerek devam ediyorum biraz

başka mahluklar da geçmiş buralardan

seyirli bir yer buluyorum. normalde aşağı tarafta çok uzaklardan Ardeşen gözükmesi lazım ama Ardeşenin üstünü sis kaplamaış.

Sisten dolayı güneş de bu şekilde gözükebiliyor zaten

bu da yolun devamı. yani anlaşılan bir ay kadar daha beklemek lazım Pimpilona yaylasına çıkmak için

Dönme zamanı, motorum gözüktü uzaktan.

Dönüşte aşağıdaki şelalede tekrar duruyorum. hava biraz daha kakardığından düşük perde hızıyla bu şelaleyi bu şekilde çekebildim.

uzaktan Ardeşen-Ayder yolu gözüktü

dönüşte baktım 4-5 çocuk. tahta arabalarıyla oynuyorlar. Ardeşende bu tahta arabalar meşhurdur. festivali felan olur,yarışırlar.

Çocuklarla bayağı bi muhabbet ettim. bu fotoğrafları da mail adreslerine göndereceğim:cat:

bu manzara ile gezimi sonlandırıyorum.