Arama sonuçlarınız

1. Z

Tenere 660 vs gs 650

Enduroda kendini bulmuş biri olarak kısmet olursa hacim büyütmeyi düşünüyorum bu iki makine arasında kaldım sizin tecrübelerinizden faydalanyım dedim ikisininde tipi güzel bence genelde şehir içi bazen hafif engebeli arazide kullanıyorum. En önemli etken ivmelenme benim için. Gs nin 0 ı yok...
  2. Z

Anne ben apaçi oldum

Evet arkadaşlar bu gün gayet sakin bir şekilde motorumla şarkı söyliye söyliye giderken arkamda 307 tarzı yerw yakın hatcback gri bir araba belirdi hop sağımdan önüme atladı soldan önümdekini tokatladı adam dikiş atar gibi sıralı makas attı ulan dedim gaz koluna yapıştım kendimi herifin...
  3. Z

A2 ehliyet kafalar karışık

Arkadaşlar belki daha önce açılmıştır konu internettede aradım bulamadım doğru dürüst bilgi. İşi iyicene bilen biri cvblarsa sevinirim benim a2 ehliyetim var sadece 250 cc mi sürebiliyorum yoksa 35 kw altı 300 lük makinede sürebilirmiyim. Mesela duke 390 32 kw bunu sürebilirmiyim.
  4. Z

Otoparkların motosiklet almaması

Arkadaşlar dün çarşıda işim vardı daha geçen gün motoru çektiği için polis abiler kaldırımdan kilidiyle felan yükleyip götürmüşlet sağolsunlar bende otoparka bırakyım bari dedim dört tane otopark gezdim aldığım cvb hep aynıydı motor almıyoruz abi. Kaldırım yasak otopark almıyor yolun ortasınamı...
  5. Z

Motor edebiyatı

Edebiyat yapalım biraz. Hayat dediğin 2 lastiğin altından akıp giden asfalttan fazlası değil. Hatıralar asfalttaki lastik izleri. Bazen çekersin yol kenarına çevirir kafanı bakarsın arkana kızarsın kendine o hızla girmicektim o viraja diye.
  6. Z

600 cc makina

Arkadaşlar merak ediyorum forumda konular açılyor 600 cc geçicem 1000 cc geçicem düşünüyorum geçip ne yapıcan şehir içinde amelelik bence 80 binlik kawa alıcan 2 binlik scooter yanından akıp geçecek. Yani sorum bu makineler pist dışında ne işe yarar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17...
  7. Z

Artçılı sürüş eziyeti

Arkadaşlar sizi bilmem ama arkamda biri varken sürmek bana eziyetmiş gibi geliyor. Motorun kontrolü daha zor sürücü daha kısıtlı ayrıca ani manevra yeteneği tamamen gidiyor.
  8. Z

ss vs süpermoto

Arkadaşlar şu anda enduro kullanıcısıyım 8-9 ay sonra taksitler bitince değiştirmeyi düşünüyorum motorun tipinden yana sıkıntım yok ss makinelere bakarken süpermoto dedikleri şeye denk geldim bayada hoşuma gitti sizce asfalt kullanımı için ss mi süpermoto mu . avantajları veya dezavantajları neler.
  9. Z

Debriyaj yardım

Arkadaşlar motoru çalıştırıp debriyaja tam basıyorum vites girince ileri doğru tekliyor motor neden olabilir bilen varmı.
  10. Z

Motorda şarkı söylemek

Bunu yapan tek benmiyim acaba diye merak ettim. Motorla giderken bağıra bağıra şarkı söylüyorum çokta eğlenceli oluyor. Tabi yüksek hızlarda değil.
  11. Z

Tek silindirin avantajı

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yüksek cc enduro lar bile tek silindir bunun nedenini merak ettim bende.Konu hakkında teknik bilgisi olan bi arkadaş açıklarsa sevinirim.
  12. Z

Asfaltla ilk buluşmam

Evet arkadaşlar bende motorcu oldum sonunda. Ana yoldan ara yola girerken gereğinden hızlı bir arabayla karşılaşınca frenlere asılıp yeri öptüm. Dizde sıyrık elde morluk dışında birşeyim yok. Motordaki izleremi üzülyüm daha alalı bir hafta olmadan kamerası patlıyan telefonamı üzüldüm bilemedim...
  13. Z

Pist sürüşü

Arkadaşlar şimdi yüksek cc motosikletler pist içindir deniyor ya. Motogp pistlerine baktığımda öyle basılacak düzlük göremiyorum daha çok sürücü becerisini zorlayan viraj gibi şeyler var benim merak ettiğim şöyle 1000-1200 cc bi makineyle tapa gaz gidilecek pistler varmı
  14. Z

enduro motosiklete asfalt lastiği takmak

Meraba arkadaşlar bir süredir farklı konularda sizden bilgi aldım yardımlarınız için teşekkürler. Choper dır ss tir derken en son enduro bi motosiklet aldın mondial rx3i evo bütün çantalarını söktürdüm. Gayet sport bir görünümü oldu şimdi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum başlıktanda...
  15. Z

yaşlı japon açmazı

Mrb arkadaşlar motosiklet arayışım devam ederken göz ucuyla ikinci ellere baktım dedim 98 model bi yamaha virago buldum 250 cc 55.000 km olduğu yazıyor ilanda pek inandırıcı gelmedi ama motor temiz gözüküyor bende sizlere danışyım dedim sizce 18 yaşında motosiklet alınırmı japonda olsa.
  16. Z

ikinci el saçmalığı yardım lütfen

Arkadaşlar bir süredir cruiser tarzı motor araştırmaktayım ilk motorum olucak forumda bir çok sayfada gördüğüm genel kanı 2. El bir motorla başla önerisi üzerine malum siteden piyasaya bakyım dedim. Şöyle bi tur attıktan sonra böyle bi saçmalık olamaz dedim adam sıfırı 6.5 olan makinenin 2006...
  17. Z

rks blackster 250i

Arkadaşlar bi süredir 8-10 bin segmentindeki cruiser lara bakıyorum rks nin bu modeli hakkında pek kullanıcı yorumu inceleme felan bulamadım kullanan arkadaşlar parça kalitesi deposudur şasisidir kullanımı hakkında bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Kronik sorunu varmıdır mesela. Superlight 200...
  18. Z

sıralı silindir vs V silindir

Bu ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar. Yakıt ta bi fark olurmu.
  19. Z

chopper/cruiser önerisi

Mrb arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum motor işlerinde de yeniyim ehliyetimi aldıktan sonra kendime chopper cruiser tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum hem çalışıp hem ünv okuyorum malum antalyada da hava yaz kış motor için uygun hem işimi görecek hemde beğenerek bineceğim bi motor...

Yeni mesajlar