chopper/cruiser önerisi

Mrb arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum motor işlerinde de yeniyim ehliyetimi aldıktan sonra kendime chopper cruiser tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum hem çalışıp hem ünv okuyorum malum antalyada da hava yaz kış motor için uygun hem işimi görecek hemde beğenerek bineceğim bi motor arıyorum 2. El almayı düşünmüyorum 10 bin civarı bütçem var motorun aksamından pek anlamam ayrıcada sürekli tamircilere koşturcak zamanım yok düzenli bakımlarını yağtıgım sürece beni üzmicek bi alet olursa iyi olur hız tutkumda yoktur. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Falcon Freedom 250. hem chopper havasını hissediyorsun. Hemde uzun yol motoru. Bakımlarını aksatma üstüne titre biraz motorun canavar gibi. 10 bin TL bütçen varsa cebine para da kalır. sağlam bir ekipman alırsın.

Falcon Freedom 250. hem chopper havasını hissediyorsun. Hemde uzun yol motoru. Bakımlarını aksatma üstüne titre biraz motorun canavar gibi. 10 bin TL bütçen varsa cebine para da kalır. sağlam bir ekipman alırsın.

Tamirci koşturacak vakti yokmuş arkadaşın.

Freedom 250 ye baktım görüntüsü çok hoş ama bazı yerlerde malzeme kalitesinin düşük olduğu söylenmiş bide tek silindir bir alet benim kafamda daha çok çift silindir var

Motosikleti
'08 GTR 1400
RKS Cruiser 250
Lifan LF250-B
RKS Blackster 250

10k'ya bu 3 motoru sıfır alabilirsin, hele kışın alırsan. Ben RKS Cruiser kullanıyorum ama Lifan hep aklımda kalmıştı, -yanlış hatırlamıyorsam- karbüratörlü, tel jant falan. Blackster, Cruiser'ın bir üst versiyonu, tam olarak ne iyileştirmeler var bilmiyorum devamı niteliğinde bir model olarak sundular. Blackster için yeterli yorum görmedim, Cruiser iyidir, Lifan'dan da şikayetçi olanı gördüğümü hatırlamıyorum. Forumda bu 3'ünün başlıklarına bir göz gezdir. Zaten hepsi aynı motoru kullanan ufak tarz farklılıkları olan modeller.

Gidip tek silindir bir şey alıp cruiser kullanıyorum diye gezme de.

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. daystar ın 0 ı 14 bin civarı yani bütçemi aşar. kaanklky arkadaşımın önerileride gayet hoşuma gitti rks nin modelleri hem donanım hem görüntü oalrak gayet iyi lifanın modelinin fiyatıda gayet iyi ama kullanıcı yorumları biraz olumsuz geldi bana. Bide merak ettiğim bişey var rks cruiser da 120/90-16 arka lastik var ben bunu 160/60-17 lastik ile değiştirebilirmiyim geniş lastikler daha hoş bir hava katıyor motora bence.

tabiki lifan :D hem olası masraflarada paran kalır. servisi vs olsa gv250 hepsini geçer ama unitex motor lanet ettirdi.

Gv 250 nin sıfırını nersen bulabilirim internetten baktım sitesini felanda bulamadım

Motosikleti
'08 GTR 1400
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. daystar ın 0 ı 14 bin civarı yani bütçemi aşar. kaanklky arkadaşımın önerileride gayet hoşuma gitti rks nin modelleri hem donanım hem görüntü oalrak gayet iyi lifanın modelinin fiyatıda gayet iyi ama kullanıcı yorumları biraz olumsuz geldi bana. Bide merak ettiğim bişey var rks cruiser da 120/90-16 arka lastik var ben bunu 160/60-17 lastik ile değiştirebilirmiyim geniş lastikler daha hoş bir hava katıyor motora bence.

Kullandığın/kullanacağın motorun lastik ebatını değiştirmemeni öneririm. Cruiser için 160 fazla gelebilir emin değilim.

Efendim bu bahsi geçen motorsikletler başlangıç motoru olabilir mi acaba? (daha önce vitesli motorsiklet tecrübem yok ve 168cm 62 kg olan biri için)

Motosikleti
'08 GTR 1400
Efendim bu bahsi geçen motorsikletler başlangıç motoru olabilir mi acaba? (daha önce vitesli motorsiklet tecrübem yok ve 168cm 62 kg olan biri için)

Başlarda durduğun zamanlar endişenle birlikte zor gelebilir ama birkaç gün içersinde aslında motorun ağırlığının seni çok etkilemediğini, motoru nasıl tuttuğunla alakalı olduğunu anlarsın.

10 liraya sıfır yok varda Chınalı :) satarken elde kalıyo çok zararı olabiliyo 2 el çinli olmayan vs bakardım

Motosikleti
'08 GTR 1400
10 liraya sıfır yok varda Chınalı :) satarken elde kalıyo çok zararı olabiliyo 2 el çinli olmayan vs bakardım

İşte can alıcı nokta, hareketli bir piyasası yoksa 2. el satarken çok zor. :) Sağlık problemlerim yüzünden satıp araba almayı falan düşünüyordum satılmayınca devam ya diye diye kullanmaya devam ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar