Ofroad cross trafiğe çıkar mı

Merhaba cross alıcam bunu super moto yapıp trafikte kullanmak istiyorum çok motor gezdim şuan yuki dirty paws alıcak gibiyim ama motor trafiğe çıkamıyormuş ben buna sinyal plaka vs çıkartsam bi şekilde çıkartabilirmiyim mümkün mü bu veya o paraya bunu al dediğiniz motor var mı mondial 200 ün kuyruğu hoşuma gitmedi o tür bi motor istemiyorum bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba cross alıcam bunu super moto yapıp trafikte kullanmak istiyorum çok motor gezdim şuan yuki dirty paws alıcak gibiyim ama motor trafiğe çıkamıyormuş ben buna sinyal plaka vs çıkartsam bi şekilde çıkartabilirmiyim mümkün mü bu veya o paraya bunu al dediğiniz motor var mı mondial 200 ün kuyruğu hoşuma gitmedi o tür bi motor istemiyorum bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim
Cross trafiğe o haliyle çıkamaz şu 1000cc motosikletin gücünü düşürüp tescilletip a2 ye uyduran var sende gerekli ekipmanları takar emisyon sa emisyon far sa far kuyruksa kuyruk takar takıştırır ruhsata işletip çıkarsın ama astarı yüzünü geçer onun yerine düzgün bi şey al modifiye et istediğin şekilde kes biç o daha zahmetsiz daha rahat olur illede o motoru yapacaksan tüv Türk den birilerine ulaş konuş bizati kendin gidip konuş yurt dışında h2r ye katilzatör takıp far ayna sinyal atıp plaka çıkaran var,fazla uzun yol yapmayacaksan ben şehir içi kullanırım diyorsan zaten yakalanmadığın süreçte ufo bile serbest tabi önermiyoruz😀

Motosikleti
Yamaha XSR700
2 zamanlılar trafiğe çıkamıyor olması lazım. Zaten trafiğe kaydedilmiş olanları kullanılmaya devam ediliyor ama henüz trafiğe kaydı yapılmamış olanları için plaka çıkamıyor. Sebebi de 2 zamanlıların emisyonları. Bütçe varsa wr250r veya ktm exc gibi 4 zamanlı spesyal makineleri supermotoya çevirebilirsin. Ya da daha da bütçe varsa 701 sm gibi çılgın bir motor var. Bunun yanında suzuki de yeni 400cc supermotosunu duyurdu. Dr4z sm

Motosikleti
Honda CRF250L
2 zamanlılar trafiğe çıkamıyor olması lazım. Zaten trafiğe kaydedilmiş olanları kullanılmaya devam ediliyor ama henüz trafiğe kaydı yapılmamış olanları için plaka çıkamıyor. Sebebi de 2 zamanlıların emisyonları. Bütçe varsa wr250r veya ktm exc gibi 4 zamanlı spesyal makineleri supermotoya çevirebilirsin. Ya da daha da bütçe varsa 701 sm gibi çılgın bir motor var. Bunun yanında suzuki de yeni 400cc supermotosunu duyurdu. Dr4z sm
Trafiğe kayıtlı olan 2T ler Benim bildiğim, 50 cc mobyletler sadece.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Trafiğe kayıtlı olan 2T ler Benim bildiğim, 50 cc mobyletler sadece.
bws 100, jawanın 2 zamanlıları ve mz'ler gibi bir çok model de trafiğe kayıtlılar. Euro emisyonlarına geçmeden önce üretilenler bir kere kaydedildiyse trafikte kalıyor ama yenileri kaydettirmek mümkün değil.

Motosikleti
Honda CRF 250 l 2013
euro emisyonlarinda oturu neredeyse son 10 yil icinde uretilmis ve trafige cikmis hicbir spesiyal makineye plaka ruhsat cikartamazsin yapmaya calisirsanda motor kadar para harcarsin butcen elverirse husqvarna 701 sm var fabrikasyon olarak supermoto olarak gelen guzel bir makine yada ktm 690 sm arastirabilirsin oda cok guzeldir butce o kadar yoksa da crf 250 alip onu supermoto ya cevirebilirsin 2 jant lastik ve tornaciya 1-2 parca icin toplamda 40k civarina mal oluyor yapan cok var

Motosikleti
sattık :(
Zehri nerden kaptınız bilmiyorum ama geçmiş olsun. Aktif supermoto kullanma isteği bende de var ama çok büyük bütçeler olması gerekiyor bunun için. Trafiğe hazır olmadan gelen supermotoları trafiğe uygun hale getirmek çok maliyetli olur o sebeple; yine çok pahalı fiyatları ama aldıktan sonra sizi üzmeyecek modeller 701'e veya 690 smc r'a yönelebilirsiniz ama çok büyük bütçeler gerekiyor bu motosikletler için.

Yuki alırsanız, onunla sürekli araziye çıkan bir arkadaşım var ama aldıkları gün baştan sona söküp, loctite ile geri takmışlardı yani özetle elinizin anahtar tutuyor olması lazım, tutmuyorsa da size anahtarı tutturur bir şekilde o motosiklet :ROFLMAO:.

Onun yerine çok çılgın bir şekilde CRF alıp supermoto ya çevirebilirsiniz belki? Hem daha hesaplı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar