Merhaba cross alıcam bunu super moto yapıp trafikte kullanmak istiyorum çok motor gezdim şuan yuki dirty paws alıcak gibiyim ama motor trafiğe çıkamıyormuş ben buna sinyal plaka vs çıkartsam bi şekilde çıkartabilirmiyim mümkün mü bu veya o paraya bunu al dediğiniz motor var mı mondial 200 ün kuyruğu hoşuma gitmedi o tür bi motor istemiyorum bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim
Zehri nerden kaptınız bilmiyorum ama geçmiş olsun. Aktif supermoto kullanma isteği bende de var ama çok büyük bütçeler olması gerekiyor bunun için. Trafiğe hazır olmadan gelen supermotoları trafiğe uygun hale getirmek çok maliyetli olur o sebeple; yine çok pahalı fiyatları ama aldıktan sonra sizi üzmeyecek modeller 701'e veya 690 smc r'a yönelebilirsiniz ama çok büyük bütçeler gerekiyor bu motosikletler için.
Yuki alırsanız, onunla sürekli araziye çıkan bir arkadaşım var ama aldıkları gün baştan sona söküp, loctite ile geri takmışlardı yani özetle elinizin anahtar tutuyor olması lazım, tutmuyorsa da size anahtarı tutturur bir şekilde o motosiklet

.
Onun yerine çok çılgın bir şekilde CRF alıp supermoto ya çevirebilirsiniz belki? Hem daha hesaplı olur.