Motorda şarkı söylemek

Bunu yapan tek benmiyim acaba diye merak ettim. Motorla giderken bağıra bağıra şarkı söylüyorum çokta eğlenceli oluyor. Tabi yüksek hızlarda değil.

Ooo hemde nasıl. Hele bilmediğim ingilizce şarkıları gevelemek ayrı bir keyf :D

Yol biraz yordumu başlıyorum söylemeye çok keyifli oluyor :)

CBR üzerinde "Trill is gone babe" diye bağıran birini görürseniz, işte o benim...

Ben dümdüz gidiyorum ya eşiktekinden beşiktekine kadar İstanbul trafiğinde şarkı söyleyecek kadar mutlu olamıyorum maalesef :salut:

Ooooo hemde o biçim, eskiden duşta serenat yapardım, motor hayatıma girdikten sonra motorda yapmaya başladım :queen::mrgreen:

Favori parçam Aaaaaaay benim olduuuuuun zamaaaaan::blusssh:::haapppy:

Super Moderator
Fazla kaptırıp gözlerinizi kapatmayınız ;) :bestmt:

Motosikleti
BWS 100
İstediğiniz kadar bağırın, ancak motosiklette dans etmeyin :cherry: Hele motosikleti de dansa kaldırmayalım lütfen.:mrgreen:

@sey_47 + ışıklarda durduğunuzda susun yada sesinizi alçaltın, yandaki arabadakiler güldü bir keresinde, çok bozulmuştum.. ne var yani bu gala daşlı galaa diye bağırıyorsak...

Motor kullanırken şarkı dinlemek, söylemek ve konuşmak,başka meseleleri düşünmek kafa ve dikkat dağıtır, tehlikeli olur, sadece etrafa odaklanmak gerekir.

Tabi arada şarkı söylediğim de vardır. Ama genelde bi taraflarımı yirtana kadar alakasız bağırıyorum

Bilindik şarkıları, çok farklı makam ve bestelerle bağıra bağıra söylerim, ara sıra ritm yaparım, ama tabi şehiriçi değil, orada zamanım sövmekle geçiyor.

Hard rock dinlerken motorun ön frenine ufak ufak dokunup motorla beraber kafa sallayanı gördüm.::xrock::

O da birşeymi deyip halay çekesim geldi ama bağırarak şarkı söylemeye devam ettim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar