ss vs süpermoto

Arkadaşlar şu anda enduro kullanıcısıyım 8-9 ay sonra taksitler bitince değiştirmeyi düşünüyorum motorun tipinden yana sıkıntım yok ss makinelere bakarken süpermoto dedikleri şeye denk geldim bayada hoşuma gitti sizce asfalt kullanımı için ss mi süpermoto mu . avantajları veya dezavantajları neler.

https://www.youtube.com/watch?v=THbRKK0fsjc

vişneyle kiraz aynı pistte.

SS ile super moto oturuş karı değişik ve SM ler rüzgar alır SS pek almaz amacın onemli

Acaba benim motosikletten süper moto olurmu aklıma geldi şimdi jantları küçültsem felan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

BU değişikliği yapsam ne gibi kayıplarım veya kazanclarım olur sizce

Victoria's Secret :mrgreen:

Gerçi buradaki anlamı bu değil... vs: kısaltma, Latince, "karşı" anlamında "versus" kelimesinin...

Biri 4 biri tek silindir. Birinde hızlı gidersin, diğerinde psikopat gibi gidersin.
Ktm 690 nın yenileri titremiyor, onun dısında sm popo uyusturur, reyyzikte neredeyse yoktur.
Yani sm var, sm var
Rayzik var, rayzik var.
O yuzden hangi sm hangi ss sorusunu sormak istiyorum

127

Süpermoto adı üstünde Süpermoto. Motorsiklette özgürlük kavramının gelebileceği son nokta. İster şehir ister dağlık arazı. İstediğin gibi sürebileceğin bir motor. Enduro gibi şehir naked ının biraz kapalısı değil bu. Şehir içinde bile merdivenler ve kaldırımlar oyun yeri olur bu motora. Ama Türkiye de ne yazık ki adam akıllı bir Süper moto yok. Bulsan bile 2. eli ölü. Alırsın evladiyelik elinde kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar