rks blackster 250i

Arkadaşlar bi süredir 8-10 bin segmentindeki cruiser lara bakıyorum rks nin bu modeli hakkında pek kullanıcı yorumu inceleme felan bulamadım kullanan arkadaşlar parça kalitesi deposudur şasisidir kullanımı hakkında bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Kronik sorunu varmıdır mesela. Superlight 200 blackster ve rr klasik 250 arasında kaldım.

Regal Raptor'a da bakabilirsin çift silindir 250cc modeli var ama özellikleri nedir tam bilmiyorum titreşim gidiş vs. vs.

regale bulaşma bu keewayın motoru sanırım kalitelidir diğer çinlere göre alabilirsin.

dostum daha henüz 300km deyim ilk bakımı yaptırmadan hiç kimseyi yanıltmak istemiyorum o yüzden pek yazmıyorum sayfada. bir kaç problemim var benim fakat bunu rodaja bağlıyorum sayfamızı arada bir takip et :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regale bulaşma bu keewayın motoru sanırım kalitelidir diğer çinlere göre alabilirsin.

Bu kanıya nerden vardın? Bizim bir arkadaş ilk çıktığı zamanlar aldı motoru hala yürüyor, gökgürültüsü gibi çalışıyor alet. Paslanmasıda ufak tefek zarar teşkil etmeyecek şekilde.

Regal benim için ikinci sırada şu an superlight ile blackster birinciliği pylaşıyor. Superlightın çizgisi tam choper değil gibi ama fiyatı iyi 7 bin şu an blackster da görünüş olarak çok iyi v silindir ama 11 bin parasının hakkını verirmi onu bilmiyorum bu yüzden kullanan arkadaşlardan yorum istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar