enduro motosiklete asfalt lastiği takmak

Meraba arkadaşlar bir süredir farklı konularda sizden bilgi aldım yardımlarınız için teşekkürler. Choper dır ss tir derken en son enduro bi motosiklet aldın mondial rx3i evo bütün çantalarını söktürdüm. Gayet sport bir görünümü oldu şimdi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum başlıktanda anlaşılacağı gibi. Ss motorların lastik kalınlıkları çok hoşuma gidiyor tam öyle olmasada benzer asfalt lastiği takabilirmiyim takan arkadaşlar varsa bir fikir verirseniz sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Arkadaşlar hiç fikri bilgisi olan yokmu endurocu abiler nerdesiniz.

Enduronun yola giden haline supermoto diyorlar. Çok da seksi duruyor bence. İç lastik yoksa direk normal lastiği çakabilirsin. Arka lastik kalın olursa daha güzel görünür. İç lastik ve telli jant varsa yeni jant alman lazım.

Enduronun yola giden haline supermoto diyorlar. Çok da seksi duruyor bence. İç lastik yoksa direk normal lastiği çakabilirsin. Arka lastik kalın olursa daha güzel görünür. İç lastik ve telli jant varsa yeni jant alman lazım.

nasıl yani , yol lastiği iç lastikle kullanılmıyor mu?

Kullanılır, fakat arkadaş supermoto yapıp zorlamak istiyor zannımca, o yüzden iç lastik önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar