Yeni arkadaşım ve bana verdiği motosiklet :)

Pazar günü GT250R forumunda gezerken TEKTEKER_RAMCO yani Ramazan abimin motorunun yattığını ve ihtiyacı olan birine 3 ün 5 in lafını yapmadan verebileceğini yazdığını gördüm.Hemen mesajlaştık msn den konuştuk filan.Durdum aradım dedim ki;
Abi geliyim mi şimdi :p
Tamam dedi uyuyosa gel :)
saat akşam 9 bu arada, atladım ankara dan metroyla aştiye 11 e de bilet aldım :) Sabah saat 4:30 da istanbul pendikteyim :p Ramazan abim sağolsun 5 de pendikten aldı beni.Gittik motora baktık vs. forumun huzurunda söylüyorum kendisi gördüğüm en kaliteli motorcu ve insan :cat: Bana harbiden 3 ün 5 in lafını yapmadan verdi motorunu.Şuan anladım ki bi motordan çok bir insanlık görmüş oldum.:cat: Beni güzel şekilde uğurladıktan sonra otobana geldik.Ordaki resimler bende yok Ramazan abim görürse ekler :)
Atladım mola vere vere ankaraya geldim.Tabi bi kere 5 km gibi bi hızla dönerken yavaşça yatırdım motoru.Ayna ve sinyal sizlere ömür :queen: Bir de plaka uçmuş:p Neyse dedik nazarlığı olsun onlar da.

Ramazan abime tekrar tekrar teşekkür ediyorum :cat: :rendeer: :rendeer:
"Bir insan herşeyini kaybedebilir; annesini, babasını, arabasını, evini.Bunların hepsini kaybedebilirsin.Ama şerefini kaybedersen insanlığını da kaybedersin.İnsan dediğin şerefini kaybetmeyecek (aga :p)."
grnt0024n.jpg

grnt0025.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun tekerin düz bassın, tek teker ramçonun da bassın.:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun Ramazanda tanıdık veya forumdan birine güzel bir fiyata satmak istiyordu nasip sanaymış kazasız belasız sürüşler:cat:

Kazasız belasız nice kilometrelere, Hayırlı olsun:rendeer:

GKN

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin kardeşm.

yazdıkların için teşekkür ederim kaan.... yeni tanışdık ama ben ankaraya sen ise istanbula geldikçe görüşüp arkadaşlığımızı dostluğa çevirmeyi umuyorum...
yine söylüyorum hiç bitmeyen şey itibardır...
insan her şeyi kaybede bilir..... para ev araba vs.... ama şerefini itibarını onurunu kaybederse kazanacak hiç bir şeyi kalmaz...

bende 2 adet resim var... burdan onları çeken tuncay kardeşime teşekkür ederim... beni 4000 km sorunsuz gezdiren hyosung a yani bendeki adı çirkin ede teşekkür ederim...
kaan plakayı gebzeye kadar aradım ama bulamadım..zaten baya yağış vardı....

Uploaded with ImageShack.us

allah kaza bela göstermesin.... motorun kıymetini bileceğine eminim...

Uploaded with ImageShack.us

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan,motorun üzerinden ucan sadece plaka olsun

Ramazan abi gerçekten çok iyi bir insandır.Bu forum sayesinde aralık 2008 den bu yana kardeş gibiyiz.Allah kaza bela vermesin.Motorunuz hayırlı olsun.

Güle güle kullan,motorun üzerinden ucan sadece plaka olsun

Öncelikle Yenı motosıkletın Hayırlı olsun. Kaza bela gormezsın ınşallah :)

Son günlerde Hyosung'a çok ısındım. Cbr'ıma para harcıyorum 2 yıl bınerım dıye ama bır anda turuncu bır Hyosung'a geçış yapabılırım :)

Hocam bu mesaj tuylerımı urperttı yahu :)

hayırlı olsun abıyede helal olsun cok hoş bı olay:D allah kaza bela vermesın....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar