tersane derken tuzla nın ordaki tersanemi.. sen uydur zamanı atla gel gidelim ganga....
evet aga Tersanenin olduğu köprünün üst tarafında...en kısa zamanda aga...Nisan Mayıs ...
tersane derken tuzla nın ordaki tersanemi.. sen uydur zamanı atla gel gidelim ganga....
ağa hava güzel atla gel motora toton dona dona ben ısmarlayayım köfte için ısınsın:d
mete adamım gangam sana sesleniyorum:
vay be kalp kalbe karşı derler...net geleli 1 saat oldu...saat 11 de aradım gangamı açılalımmı dedim sonra Tür Telekomdan aradılar size ulaşacağız bizi bekleyin dediler...geri aradım evde kalmak zorunda olduğumu söyledim...saat şu an 3 ve ben tembellik yapıyom ganga...![]()
Güle güle kullan. Yeni yıla yeni motorla girmek de başka birşeydir. Alana da satana da 2011 yılında güzellikler dilerim.
alana satana hayırlı olsun
zaten alan arkadaş epeydir. haya ile ninja arasında kalmıştı parası yeteni aldı sonunda
hayırlı ugurlu olsun,bu devirde motor almak çok zor,bir arkadaşıma hyo alacaktık her gittiğimiz motor pert çıktı ki o kadar telefonda boşa çağırma dediğimiz halde.sonunda çocuk vazgeçti =) o kadar araştırmışken 20gün önce ben aldım kendime bitane =)))) iyiki dürüst birine rastlamışsın
evet ikinci el motor almak gerçekten büyük risk.... ama ben üç kuruş para için itibarımı satmam... kaanla halen görüşüyoruz ve herhangi bi sorun yaşamadı..ustasınada gösterdi... her daim diyorum.. hiç bitmeyen şey itibar dır...
ramço kardeş, o vakit neden satmıştın motorunu?