bizi bir köfteyle kandırabileceğini sanıyorsa yanılıyor...:mrgreen:
ağa sende de bendede işkembe büyük.... bizi bir köfte kesmez...
ağa bu arada pazar günü sabah kalk gel sana işkembe ısmarlayayım.. yada cumartesi akşam...
mesajını şimdi gördüm aga...bazar zabahınan erken kalkma ihtimali bile beni korkutuyor...
![]()
kebi duş alaydın be aga gelmeden...![]()
çirkin i zorlama ile satmadım... sadece satmayı düşündükten 12 saat sonra satıldı... çünkü kapalı garajımda yatıyordu ve çok uygun bir fiyata verdim motoru çünkü kaan buna değerdi.... bu arada senden çok bahsettik kulanların çınladı.... ankaraya gidersek köfteler kaandan....![]()
Mete abi harbi kopardın beni de gece gece :queen::queen:
Hahaolsun abim gelin köfteler benden
![]()
mete adamım ilk hava ısındığında ver elini ankara köfte yemeye gidiyoruz...
Angaraya gidip bi kuru köfteye talim etmeyelim...![]()
arkadasım yenı motorun hayırlı ugurlu olsun hıc acele etme plakanı cıkartmak ıcın zaten havalar yagmurlu ankara karlı sen bıraz mahalle de takıl uzaklasmadan motora alıs motorda sana alıssın bı bakmıssın ruhsatın gelmıs 2 gunde plakanıda cıkarırsın muamelıcelere sıgortacılara paranı kaptırma aacele etme kazasız belasız bın ...bıde dıkkat frenleme yaparken onlere fazla asılma yavas hızlarda gıdonu cevırırken agır motor da anıden gıdon doner bı bakmıssın yerdesın aynaydı grenajdı elcıktı bunlar hep alımunyum yanı yumusak aksaamlar hemen kırılır alımunyumm kaynakcıysa dost olursunnnn :mrgreen:aman dıkkat allah buyugunden beterınden korusun...bu arada harbı ıyı cesaret huyunu suyunu bılmedıgın bır motorla yagmurda sıste 400 km yol yapmak...
E daha canımı mı verim ben gelim de siz köfte ısmarlayın
Plaka işini bugün hallettim abim , az kalsın kaptırıyodum sigortacının tekine parayı.Dediğin gibi motora bayağı alışmak lazım.Sabah gidip pazar alanında alıştırma yapayım biraz bari![]()
ağa yok yaw kuru köfte olurmu... bizi aslan gibi ağırlar kaan....![]()
E daha canımı mı verim ben gelim de siz köfte ısmarlayın
![]()
ben sizi Angarada Dikmen Vadisinde Polis Evinde ağırlayayım gencler...:cherry::wiinkk: ulan vallaha özlemişim...Lalahan Hasanoğlan Elmadağ taraflarını..bu arada doğum yerim Angara Meteoroloji Basınevler...:wiinkk:
kanka ilk fırsatta ankara yapıyoruz..elmadağda teyzemde var....
ooo süper...oradan Yeşildere Köyüne geçeriz...ordan Muhafız Hizmet Tüneline görev yaptığım birliğe çıkarız...:rendeer:
yannız bizim Kaan yaza makinayı sağlam çıkarır mı bilinmez...![]()
tamam ağa anlaştık... yollar bizi bekler... köftelerde... bu arada yalovadaki köftenin tadı halen damağımda...
kimle yediğinde önemli agam...:rendeer:
sende haklısın ağa.. sen köftenin tuzu biberisin...
ağa köfteleri yiyin beyenmezseniz benden...![]()
bir yer daha keşfettim Tersane tarafında ganga...adını hatırlamıyorum ama gideriz bir ara...