teror' Alıntı:
Başlık şiştiğinden dolayı temizlik yapılmaya başlanmıştır...Burda amaç başlığı takip eden kullanıcıların içi boş 50 mesaj okumalarından içeriği deneyim ve bilgi olan 20 mesajı sıkılmadan okumalarını sağlamaktır..Bu temizlik yüzünden üyelerin mesajlarında eksilmeler olacaktır
saygılar
Ellerine sağlık kardeşim, geç bile kaldınız, kimse aradığı cevabı bulamaz olmuştu.:cat: :cat: :cat:
caser' Alıntı:
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bu gün ilk defa gördüm hava soğutmalı Raptor'u. Türkiyede seri olarak satışa sunuldu mu ?
Sorularım artıyor ama .. Motor koruyucu (Engine Guard) yasaklanması olayını anlatır mısınız?
Artık kullanılmayacak mı?
Kardeşim Regal-Raptor şu an Türkiye de üretilmiyor fakat İthalatçı firma Sarıkayalar Denizlide çok büyük bir alanda yapılanmaya başladı orada regal i üreteceklerini söylüyorlar, hadi hayırlısı.
Motor koruyucuları neden yasaklasınlar ki, özgür bir ülke ve serbest piyasa ekenomisi, adam üzerine zararlarını da yazdıktan sonra bir sorun olmaz, benim fikrim, yasak konusunda ben hiçbir duyum almadım, ama asla ben kullanmıyorum.:farao: :farao:
Bakırköy civarı motoruları olarak düzenlediğimiz cuma geceleri toplantımıza katılan regalci dostların resimleri.
Ahmet ve Zafer hararetli bir şekilde regali anlatıyorlar
Regale olan merak ve ilgi hiç bitmiyor.
Şunun asaletine bakın.
Bu da Mehmet Aksu kardeşimizin binmeye kıyamadığı, bu yüzden de sürekli depoda tuttuğu kırmızı regali, alalı neredeyse 2 ay oldu hala 45 Km de, Mehmet beni kızdıracaksın bigün senin motoru alıp Gaziantepe gideceğim, bak o zaman nasıl açılır, gidiş geliş 2500 Km.:queen: :queen:
Bir regal meraklısı daha, alalım sanada be Kemal şunun güzelliğine baksana:cat: :cat: