Unicorn Knight' Alıntı:
üçdür yazdıklarımı silip yeni baştan yazıyorum...tam olarak ne yazacağıma ne yazmam gerektiğine hala karar veremedim...yani böylesi bir büyüklük,böylesi bir ağabeylik...en çok sıkıştığım anda forum dışında daha önce hiç görmediği ya da tanımadığı halde koşa koşa,söylediği zamandan da önce gelmesi...olay ne midir???ben bugün emniyet genel müdürlüğünün 2 gün önce tüm trafik birimlerine gönderdiği önem derecesi yüksek bir emrin kurbanı olanların arasına girdim,sabah saat 9:00-9:30 arası kumburgaz çıkışı (istanbul yönü) mevkiinde uygulama yapan otoyol trafik polisleri tarafından durduruldum ve a2 yerine b sınıfı ehliyete sahip olduğum için motorum bağlandı...gayet çileli ve bunaltıcı bir süreçti bu,neredeyse ağlayacaktım sinirden...ardından savcılığa çıkarıldık ama savcı başka bir olayla ilgili otopsiye gittiği için işimiz öğleden sonraya kaldı...bu arada motoru çıkartabilmem için kesinlikle a2 ehliyete sahip biri gerektiğini söylediler...kimleri aramadım ki...tanıdığım hemen herkes bir bahane sürdü ileri...sonra aklıma 1-2 gün evvel müslüm abinin (mühendis1959) forumda cep numarasını yayınladığı geldi...pazar günü saat 11'de ben daha önce hiçbir tanışıklığım olmayan bu "insanı" aradım bir umut deyip...ben kötü bir karşılama beklerken gayet sıcak ve iyiniyetli bir insan çıktı karşıma,açıkçası belki de ben olsam onun yerinde terslerdim pazar günü bu saatte aranır mı diye...ama o tam tersini yaptı...taaa merter'den kalktı motoruna atladı ve geldi...beraber silivri bölge trafiğe gidip trafikten men hükmünü kaldırtıp ardından motoru teslim almaya kumburgaz'a geri döndük...düşünüyorum,düşünüyorum,hala daha bunlar,bu yazdıklarım yeterli gelir mi,geliyor mu bilmiyorum...abi sen o kadar iyi bir insansın ki,onca tanıdığım adam 40 türlü mazeret gösterip gelmezken sen sırf ikiteker kardeşliği adına geldin...inan bana ben senin hiçbir şekilde hakkını ödeyemem...arkadaşlar belki bu tarz bir durumda da siz kalırsanız yardım edemem ama işte olmadığım sürece büyükçekmece bölgesinde yaşayacağınız her problemde emin olun elimden geleni yapmaya çalışacağım bende...numaram 05364105912...tekrar tekrar teşekkür ederim abim,allah razı olsun,sen olmasan o motor çok yatardı o otoparta...
Onur Değerli Kardeşim, yazdıkların beni duygulandırdı, çok sağol, benim yaptığımı her motorcu yapardı sen merak etme, mutlaka hepsinin bir işi vardır,sen kötümser olma, ben tüm hayatım boyunca insanlara yardım etmeye çalıştım,takdir yüce allahındır, bunları burada anlatmak bana yakışmaz.
Sen aradığında sesin o kadar titrek ve panikti ki ben önce kaza falan oldu diye korttum ama motorun bağlandığını söyleyince rahatladım,benim en çok korktuğum kaza.
Bu vesileyle arkadaşlara motorlar üzerinde çok sıkı denetimlerin başladığını haber vereyim, ARKADAŞLAR DİKKAT MOTORLAR ÜZERİNDE SIKI DENETİMLER BAŞLADI, ehliyeti olmıyanlar trafiğe çıkmasın, cezası ağır, son pişmanlık fayda etmez, kumburgazdaki motorları görünce şaşırdım, sadece 15 dakikada yanlış saymadıysam 7 motor getirdiler otoparka, biz ONUR un motorunu alırken bir de resimlerini çektim bakın motor galerisi gibi,
İşte bu motorların hepsi bu gün,yarın bu sıcakta savcılık mahkeme silivri sonra tekrar kumburgaz yapacak tabi en önemlisi A2 ehliyeti olan birini bulacaklar,
A2 EHLİYETİ OLAN ARKADAŞLAR MOTOSİKLETLİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUN SADECE 1-2 SAT VAKTİNİZİ ALIR O KADAR, KESİNLİKLE EHLİYETE BİR CEZA FALAN YAZMIYORLAR, SADECE TRAFİKTE MOTOR SAHİBİ MOTORUMU .......ŞAHIS ALABİR DİYE BİR KAĞIT İMZALIYOR O KAĞITLA OTOPARKA GİDİP MOTOR TESLİM ALINIYOR, AKSİ TAKTİRDE OTOPARK ÜCRETİ GÜNLÜK 6-10 ytl.:cat:
KAZASIZ BELASIZ EHLİYETLİ SÜRÜŞLER
scud' Alıntı:
Müslüm abi iyi adamdır kendisine yakışanı yapmış ki bugün ben biliyorum başka planları vardı. İşte dayanışma büyüklük budur. :rendeer:
Kemal kardeşim sağol iltifatların için sen beni yakınen tanıyorsun, biliyorsun iki elim kanda da olsa yardıma ihtiyacı olanları asla yolda bırakmam.:cat: :cat: