özcan abi düğün 2 gün 2 gece mi sürecek.biz kısmetse cuma akşamı gelip pazar günü dönücez.bir fırsatını bulup kaç gel.hem gelmişken şu ruhunu şeytana satma mezusunu baştan gözden geçirelim :queen:mesut ben gelemiyorum festivale düyün varmış yalovaya kesin gelmeye çalışıcam
özgürlük hayal oldu benim için galiba ruhumu şeytana satım ben
Özcan, nerelerdesin yahu, özlettin kendini...
özcan abi düğün 2 gün 2 gece mi sürecek.biz kısmetse cuma akşamı gelip pazar günü dönücez.bir fırsatını bulup kaç gel.hem gelmişken şu ruhunu şeytana satma mezusunu baştan gözden geçirelim :queen:
bülent merak etme herkesi tek tek fırçalamaya başladım ben.özcan ile yasar'ı arayıp bir güzel fırçaladım.kopmazlar artık herhalde forumdan![]()
Özcan, nerelerdesin yahu, özlettin kendini...
özcan abi sen iyice light olmuşsun yaaa..yakışıyor mu hiç :queen:
mesut ben gelemiyorum festivale düyün varmış yalovaya kesin gelmeye çalışıcam
özgürlük hayal oldu benim için galiba ruhumu şeytana satım ben
Merhaba Özcan, uzun süredir görüşemedik yav. nasılsın iyimisin. Festivale sen de gelebilsen çok iyi olurdu. Hasret giderir eğlenir kafaları çekerdik biraz.
Nasip artık. İnşallah gelirsin. Selamlar.
Merhaba Özcan, uzun süredir görüşemedik yav. nasılsın iyimisin. Festivale sen de gelebilsen çok iyi olurdu. Hasret giderir eğlenir kafaları çekerdik biraz.
Nasip artık. İnşallah gelirsin. Selamlar.
haklısın ayrılıcam kızdan hayatımı karartamam bu yaşta ilerde pişmanlık duymaktansa şimdi acı çekeyim :salut:
iyim saol mehmet abi sen nasılsın gelmeye çalışıcam bakalım nerden bulaştım bu kız işine kafayı yiyecem nerdeyse onunla beraber güzel zaman geçiyor ama aklımda motorumda kalıyor onsuzda olmuyor ikisinin arasında kaldım ne yapmalıyım sence abi sen bilirsin birşeyler hangisini seçeyim
Herkese selamlar Bratcetlerim,
Su an Sofya`dan yaziyorum, buralari gercekten cok hareketli motorlar acisindan, etraf Racing kayniyor, boyle olmasi da normal bizim 15000 TL`ye aldigimiz motorlari 8000-9000 Leva`ya alirlarsa...
Kalin saglicakla...
mesut anlaştınızmı memet abiyle onlar adapazı üstü gitmesse iyidir bence orada buluşursunuz.
bende gelmek isterdim ama hem duygusal anlamda tık yok hemde bulgara gitmem gerekiyo hafta sonu.
artık yalova festivalinde görüşürüz.
teşekürler mesut inşalla sizde bol bol eğlenirsiniz.
bülent ben starazagoraya pavel banyay gidecem ama fazla takılmadan gelicem
alper sen gitmiyonmu ya hala geç kalmış sayılmassın şansın var gruba katılmaya.
oraya gidince içinizden biri orda benim bi arkadaş olucak izmirli biraz ihtiyar biri siyah bi super tenere kırmızı on çamuluğu var benim gibi kros onu bulursanız benden selam söyleyin ve onunla takılın bakın super kafa dengi bi eleman.:cat:
onada hoca derler ismini bilmiyom ama elinden bira düşmez öyle bi hoca yani:queen: