- Motosikleti
- Henüz yok.
Evet ben de ledleri kastetmiştim. Bozulursa ledleri onarılabiliyor mu?
Biraz emek ile onarılabilir, Pulsar farı gibi değil daha basit işlem ile ledlere müdahale edilebilir.
Evet ben de ledleri kastetmiştim. Bozulursa ledleri onarılabiliyor mu?
Kafa farına bişey olursa orjinali almakla uğraşmam , sıfırına o parayı hiç vermem. Benim "herşey orjinal olsun" takıntım yok, işimi görsün, daha ucuz olsun tamamdır. Alırım Aliexpressten 50-60$ civarına 7inç bi led kafa farı, ya da 50$ civarına 2 tane 6,5inçlik led kafa farı, takar kullanırım.
Örnek LINK1
Örnek LINK2
Sonrasında forumlarda/face gruplarında kazalı motorlardan çıkma parça satılırsa uyguna alırım(çalıntı değil, kazalı motorlardan. Kaza yaptığı bilinen, fotoğraflarıyla ispatlamış kişilerden).
Bunlar uydurulur mu?
Orjinali de led bunlar da led far nihayetinde hocam, iş kablo bağlamaya(ister idareten direkt baplayın, ister soket ayarlayın aliexpressten ya da orjinalin soketini çıkartın kullanın) ve bunları sabitleyecek ara aparat ayarlamaya(o da aliexpresste 9$ gibi, türkiyede daha uyguna yaptırır/bulursunuz) bakar sadece.
Ben sadece 2 örnek verdim, daha bir sürü çeşitleri ve bir sürü satıcısı var. Ürünlerin yorumlarına bakarsanız satın alıp kendi motorlarına uygulayanların fotolarını da görebilirsiniz.
Bunlar farı zaten led olanlar için(Dominarda öyle)geçerli, senin motorundaki far normal far ise led için ayrıca röle(ya da öyle birşeydi tam emin olamadım şimdi) alman gerekir.
Önümüzdeki günlerde (yada aylarda nasıp bakalım) bir dominar almayı planlıyorum. Yedek parça fiyatlarına baktım da en pahalı parçalarından biri de far. İnşallah uzun yıllar sıkıntı çıkarmaz. Çevap için teşekkürler. Bu arada fuara gelecek mi herkes. 2019 dominarı da yakından görmek isterim.![]()
********** elcik koruma ve arka çamurluk uzatma parça siparişi geçmiş bulunuyorum. Elcik koruma 215tl. Çamurluk uzatmayı da kendim yapmayı düşünüyordum ama düzgün durmaz diye onu da aldım 75tlye. Arka amortisörü sürekli çamur içinde görmekten bıktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
markaya küfür filtresi atmış adamlar yahu bu nedir![]()
sen gel biletin benden.
Yeni domdom kaç para olur acaba? Domdom öncelikli yerini koruyor, fiyatı göreydim ona göre bir adım atardım.
Eyvallah kardeşim. Buyük ihtimal cumartesi veya cumartesi,pazar. Üç kişi orda olmayı planlıyoruz. Henüz bilet ayarlamadım. Olmazsa oradan alırız. İnşallah.
Sana bedava seni mi kıracaklar.
Zaten muhtemelen alamayacağım. Konkordato ilan ettim Domdom elden gitti.
Sana bedava seni mi kıracaklar.
Zaten muhtemelen alamayacağım. Konkordato ilan ettim Domdom elden gitti.
Sağlık olsun, vardır her işte bir hayır. Bu gün olmasa yarın.
arkadaşlar merhaba. yeni üyeyim ilk önce onu belirteyim. sürç-i lisan edersem şimdiden affola
bende dominar 400 sahibiyim. 2017 de aldım. biraz başımı ağrıttı 2500 km de kol yatağını sardı krank, piston kolu, yağ pompaları falan değişti. acaba böyle büyük bi arıza ile karşılan oldu mu?
arkadaşlar merhaba. yeni üyeyim ilk önce onu belirteyim. sürç-i lisan edersem şimdiden affola
bende dominar 400 sahibiyim. 2017 de aldım. biraz başımı ağrıttı 2500 km de kol yatağını sardı krank, piston kolu, yağ pompaları falan değişti. acaba böyle büyük bi arıza ile karşılan oldu mu?