[Ankara - MT]

Üstad ben uzunca süredir takip ediyorum forumu ama aktif mesajlarım hep özelden olmuştu bir kaç tane motor için kullanıcılarına tavsiye edip etmeyeceklerini dezavantajlarını falan sormuştum. Eryamanda oturuyorum bu arada.

Eryaman 5. Etap civarlarında Süper Spor sesi duymaya başladım son günlerde, o senmisin? Bugün 1 - 2 saat önce duydum hatta en son. :mrgreen:

Vaay hocam nerdesin ? Yarın iş var mı ?

Ubuhur anladım. Görüşürüz inşallah bi ara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fake üyelik aldım.bende artık aranızdayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben aranızda kalmak istiyorum ama.

Super Moderator
Bir sonrakinde "kolpaüyelik" kullanıcı adını kullanabilirsin:) Hala müsait...
Ben bir yarım saat kadar yokum, daha önce başka biri yetişmeze yarım saat-45 dakika sonra Kontrol Paneli'nin orada buluşalım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
lütfen beni banlamayın.neden bana böyle davranıyorsunuz?

Biz de seni istiyoruz "kolpaüyelik". Ama ne yapalım,şartlar müsait değil... :queen::queen::queen:

Biz ayrı dünyaların insanlarıyız :p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yine ban yine ban.olmuyor böyle.neyse daha fazla rahatsı etmeyeyim.sağlıklı kalın.iyi sürün.i am lone rider.bye bye to all.hail to all brothers and sisters of riders.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------

evet. o motor bu:)

bende yükseliş dershanesine gidiyorum. ordaki küçük kırmızı cıbır benim. :) yanına parketmeye çalışmıştım bir kaç kere :) muzi egzoz köprünün altını inletiyor:cat: kazasız sürüşler dilerim hocam.

bende yükseliş dershanesine gidiyorum. ordaki küçük kırmızı cıbır benim. :) yanına parketmeye çalışmıştım bir kaç kere :) muzi egzoz köprünün altını inletiyor:cat: kazasız sürüşler dilerim hocam.

Bir adet repsol CBR görmüştüm orada geçen gün. O değil dimi?

Bir adet repsol CBR görmüştüm orada geçen gün. O değil dimi?

Mesajları uçurmuşlar. Arada benim mesaj da uçmuş...

Yok benim ki kırmızı gri. Bu arada sen neler yapıyorsun sky, başladın mı ufak ufak turlamaya? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

Bu arada motorumun 8000 bakımı geldi. Ankara'da bildiğim tek tamirci yiba çarşısındakiler. Babama dedim yağını alalım bujisini alalım ben takayım dedim, heveslendim ama ikna edemedim. Bildiğiniz bir usta var mı? Ya da Efe Honda'da kaça patlar?

Yok benim ki kırmızı gri. Bu arada sen neler yapıyorsun sky, başladın mı ufak ufak turlamaya? :)

Evet bahar temizliği yapılmış anlaşılan yine... Ne yapayım eğitim sahasındaydı motorum orada eğitimin geri kalan kısmını tamamladım. Artık gidip alacağım motoru oradan müsait bir zamanımda sonra başlayacağım gezmelere :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

Bu arada motorumun 8000 bakımı geldi. Ankara'da bildiğim tek tamirci yiba çarşısındakiler. Babama dedim yağını alalım bujisini alalım ben takayım dedim, heveslendim ama ikna edemedim. Bildiğiniz bir usta var mı? Ya da Efe Honda'da kaça patlar?

Hızır usta var Gimatda, kime sorsam Ankaradaki iki ustadan biri diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar